Άλιμος: «Όλα έγιναν για μία ματιά», λέει ο πατέρας του 14χρονου θύματος

Σοκ προκαλούν τα όσα περιγράφει o πατέρας του 14χρονου αγοριού που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από εννέα συνομηλίκους του χθες στον Άλιμο. Ο γιος του μαζί με τους φίλους του βρίσκονταν σε λεωφορείο της γραμμής 140 και επέστρεφαν από την παραλία όπου είχαν πάει για μπάνιο.

Στο ίδιο βρίσκονταν και η παρέα η οποία επιτέθηκε στον 14χρονο και τον μαχαίρωσε. «Όλα έγιναν για μια ματιά». Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του ο πατέρας του 14χρονου.

«Χθες το απόγευμα ένω ήμουν στη δουλεία δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από φίλο του γιού μου ο οποίος με ενημέρωσε οτι χτύπησαν τον γιο μου. Όταν έφτασα στο σημείο είδα τον γιο μου μέσα στα αίματα. Ευτυχώς το παιδί είναι καλά. Δέχτηκε τρεις μαχαιριές στα πλευρά. Ειναι μικρές οι πληγές», είπε ο πατέρας του θύματος.

«Δεν προηγήθηκε τίποτα. Ειχαν πάει τα παιδιά για μπάνιο στον Άλιμο. Πηραν το λεωφορείο 140. Μέσα στο λεωφορείο έψαχναν θέση να καθίσουν και έπεσε η ματιά τους πάνω στα παιδιά… «Μεσα σε κλάσματα δευτερολέπτου δέχτηκε την επίθεση ο 14χρονος» όπως είπε ο πατέρας του παιδιού οι ανήλικοι που του επιτέθηκαν του φώναξαν «Τώρα θα σε μαχαιρώσουμε».

Βίντεο ντοκουμέντο από το μαχαίρωμα

Εν τω μεταξύ ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει την επίθεση στον 14χρονο στον Άλιμο  έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται δίπλα από το πάρκινγκ του φαστφουντάδικου στον Άλιμο που διαδραματίστηκε το περιστατικό, εμφανίζεται να κινείται μια παρέα αποτελούμενη από 7 αγόρια και 2 κορίτσια.

Οι ανήλικοι περπατούν με γρήγορο βηματισμό έως τη στιγμή που φτάνουν στο σημείο ο 14χρονος μαζί με την παρέα του.

Ξαφνικά οι νεαροί χάνονται από την εικόνα όταν το βίντεο βρίσκεται στα 42 δευτερόλεπτα, καθώς βρίσκονται στο πάρκινγκ του φαστφουντάδικου όπου η συγκεκριμένη κάμερα ασφαλείας δεν έχει πρόσβαση.

Εμφανίζονται και πάλι να φεύγουν τρέχοντας και να περνούν μπροστά από την συγκεκριμένη κάμερα ασφαλείας 35 δευτερόλεπτα αργότερα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είχαν είχαν συμπλακεί με την παρέα του 14χρονου και τον είχαν μαχαιρώσει.

Τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στα πλευρά

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά το θύμα μαζί με την παρέα του βρίσκονταν έξω από το φαστφουντάδικο στη συμβολή των οδών Τεγέας και Λαμίας, όταν ξαφνικά του επιτέθηκε μια άλλη παρέα. Γρήγορα υπήρξε διαπληκτισμός με άτομα της επιτιθέμενης ομάδας να μαχαιρώνουν τρεις φορές στα πλευρά τον 14χρονο.