Την Πέμπτη καταθέτει η υπάλληλος της ΕΟΚ για την απόπειρα βιασμού

Toν Μάρτιο υπάλληλος της ΕΟΚ προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος στελέχους της Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού της το 2014 στην Κρήτη.

Μετά από τρεις μήνες καθυστέρηση η υπόθεση παίρνει τελικώς τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς κλήθηκε την προσεχή Πέμπτη να καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως σημειώνει το DikastikoReportaz.gr, η έρευνα διενεργείται από την εισαγγελία Πατρών, ενώ εκτός από το φερόμενο ως θύμα αναμένεται να καταθέσουν και μάρτυρες τους οποίους έχει προτείνει.

Η εισαγγελική παραγγελία δόθηκε στις 2 Ιουνίου 2021, ωστόσο η εξέταση της μάρτυρα καθυστέρησε χαρακτηριστικά.

Το μεγαλοστέλεχος της ΕΟΚ και εκλεκτός του Γιώργου Βασιλακόπουλου φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία και τα όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του DikastikoReportaz.gr, να εισέβαλε στο δωμάτιο της υπαλλήλου tτα μεσάνυχτα, να έβγαλε το εσώρουχό του και να επιχείρησε να την βιάσει.

«Προς μεγάλη έκπληξή μου είδα (σ.σ. αναφέρει το όνομα του μεγαλοστελέχους) ο οποίος σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού έσπρωξε την πόρτα με βία, εισήλθε στο δωμάτιό μου, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, δείχνοντάς μου το μόριό του, ταυτόχρονα έκλεισε την πόρτα. Αστραπιαία όρμησε προς το μέρος μου και με κόλλησε στον τοίχο, πιάνοντάς μου το στήθος και προσπαθώντας πιεστικά να με φιλήσει στο στόμα, λέγοντάς μου με χυδαίες εκφράσει ότι τώρα θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου! Εγώ σοκαρίστηκα από αυτές τις ενέργειες και προς στιγμήν πάγωσα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω.

Εκείνος συνέχισε να με θωπεύει με μανία στο στήθος και στους μηρούς, προσπαθώντας να μου αφαιρέσει το εσώρουχο που φορούσα, επιδιώκοντας να συνευρεθεί μαζί μου, χωρίς τη θέλησή μου», αναφέρει η καταγγελία που μεταφέρει το DikastikoReportaz.