Αλγκασίμ Μπα: «Ο Μαντί είναι παράδειγμα για όλους μας στη Γουινέα» (vid)

Στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος όπως τόνισε χαρακτηριστικά αποτελεί παράδειγμα για όλους στη Γουινέα, στάθηκε ο Αλγκασίμ Μπα, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός Αφρικανός, που ανήκει πλέον επίσημα από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να τιμήσει την ερυθρόλευκη φανέλα και να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορούσα παρά να δεχθώ την πρόταση του Ολυμπιακού. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την πρόταση για να βρεθεί εδώ. Όταν σε καλεί ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό απλά έρχεσαι. Αυτό λοιπόν έκανα και εγώ. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ο Μαντί είναι ένα παράδειγμα για όλους μας στη Γουινέα. Δεν έχουμε το ίδιο προφίλ και τους ίδιους στόχους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι επιθετικός και φιλοδοξώ να σκοράρω.

Υπάρχουν στόχοι προσωπικοί και ομαδικοί και βρίσκομαι εδώ για να τους υλοποιήσω. Θα είναι πολύ όμορφο να τα καταφέρω, όπως ο Μαντί και θα είναι καταπληκτικό να καταφέρω να τον ξεπεράσω. Το γνώριζα πριν έρθω, όπως και όλος ο κόσμος το ξέρει. Μιλάω για το πάθος του κόσμου του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».