Λαμία: Πενταμελής οικογένεια διακινούσε ναρκωτικά – «Εγκέφαλος» της επιχείρησης ο πατέρας

Χειροπέδες σε πέντε άτομα της ίδιας οικογένειας για σύσταση συμμορίας, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών πέρασαν οι διωκτικές Αρχές της Λαμίας.

Οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα και διακινούσαν κοκαΐνη, χασίς και άλλες ναρκωτικές ουσίες που κατασκεύαζαν οι ίδιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της σπείρας είχαν κάνει πάνω από 500 αγοραπωλησίες ναρκωτικών, με κέρδη άνω των 20.000 ευρώ, ενώ οι διωκτικές Αρχές κατέσχεσαν και πέντε αυτοκίνητα.

Πρόκειται για οικογένεια Ρομά, τα μέλη της οποίας έπαιρναν φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών και τα εμπότιζαν με τις ναρκωτικές ουσίες 5 Fluoro ADB & FUB AMB.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Εγκέφαλος της σπείρας φαίνεται να είναι ο 52χρονος πατέρας, ο οποίος συνοδεία των τριών γιων του (29, 30, 31 ετών) αλλά και της γυναίκας του ενός γιου, ηλικίας 27 ετών, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, καθώς εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.