Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ξήλωσε και πέταξε την κάμερα στο σαλόνι – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μία φωτογραφία ντοκουμέντο από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 20χρονη Καρολάιν φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά μία πεταμένη κάμερα στο σαλόνι του σπιτιού, την οποία πέταξε ο ίδιος ο συζυγοκτόνος προκειμένου να αποκρύψει ακόμη ένα στοιχείο που να αποδεικνύει την ενοχή του.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA ο δράστης αφού δολοφόνησε την σύζυγό του στο υπνοδωμάτιο, ξήλωσε και πέταξε στο πάτωμα την κάμερα που τον κατέγραφε στο σαλόνι.

Αυτό αποτελεί μόνο ένα μέρος του σατανικού σχεδίου του, καθώς ο γυναικοκτόνος είχε περίπου 2,5 ώρες προκειμένου να οργανώσει και να κρύψει κάθε ίχνος που αποδεικνύει πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Η δεύτερη φωτογραφία ντοκουμέντο με τη Μonopoly

Πάντως η συγκεκριμένη κάμερα δεν αποτελεί το μόνο ντοκουμέντο της σκηνοθεσίας που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προκειμένου να παραπλανήσει τις Αρχές και να «ξεφορτωθεί» από πάνω του τις υποψίες πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Πρόκειται για το κουτί του επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly, μέσα στο οποίο ο συζυγοκτόνος ισχυριζόνταν για 37 ημέρες ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ τα οποία και άρπαξαν οι υποτιθέμενοι ληστές.

Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία πρόκειται για το πειστήριο «36», από αυτά που έχει συλλέξει η αστυνομία από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.