Αlessia: Εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε! Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει μήνυμα

Το πρωί της Δευτέρας  η Αλέσια Ντέμετζ  μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει  με τον Αλέξη Παππά:

“Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιος με λέξεις; Το μήνυμά του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται…Ζήλεψε. Δεν ήθελε να λαμβάνω τίποτα από κανέναν. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή των ανθρώπων. Ήθελε να με αλλάξει και δεν είναι σωστό”, τόνισε χαρακτηριστικά η εντυπωσιακή Ιταλίδα.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.