Παύλος Ευαγγελόπουλος: Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτά τα πράγματα!

Συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ tv και στον Γιάννη Βίτσα έδωσε ο  γοητευτικός Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα!

Μπορούσατε να φανταστείτε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν κάνατε με τον Γιάννη Δαλιανίδη το Ρετιρέ, ότι τριάντα χρόνια μετά η σειρά θα εξακολουθούσε να αγγίζει το κοινό σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση κάθε φορά που προβάλλεται σε επανάληψη;

Όχι. Σε καμία περίπτωση! Παραμένει ένα περίεργο φαινόμενο αυτό. Και εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ο κόσμος εξακολουθεί να βλέπει ξανά και ξανά τη σειρά, όσες φορές κι αν έχει προβληθεί. Όταν ξεκινούσαμε το Ρετιρέ δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα παιζόταν με επιτυχία τριάντα χρόνια μετά, όπως και ούτε όταν άρχιζε το Έλα στη θέση μου ότι τελικά θα παρέμενε στον τηλεοπτικό αέρα επί πέντε χρόνια.

Ξεκινήσατε τη δεκαετία του ’80, όπου οι ηθοποιοί έκαναν κυρίως βιντεοταινίες. Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, από τα μέσα του ’90 και μετά, δέχτηκαν αυστηρή κριτική για τις επιλογές της προηγούμενης δεκαετίας. Το βιώσατε κι εσείς αντιστοίχως αυτό;

Το βίωσα, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτά τα πράγματα. Έχω δώσει τις απαντήσεις μου! Δεν με ενδιαφέρει πώς χαρακτηρίζουν κάποιοι εκείνη την εποχή. Τότε υπήρχαν οι βιντεοταινίες. Ήμαστε επαγγελματίες, αυτή ήταν η δουλειά μας και αυτή κάναμε. Είναι σαν κάποιος τριάντα χρόνια μετά να με ρωτήσει γιατί έκανα το Έλα στη θέση μου.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.