Αντώνης Κανάκης: Είμαι τρισευτυχισμένος με τα παιδιά μου!

Για την αλλαγή στη ζωή του, μετά τη γέννηση των παιδιών του, αλλά και τα συναισθήματα που νιώθει ως νέος πατέρας μίλησε ο Αντώνης Κανάκης, στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και στην εκπομπή “Δε Γκράνμαδερ”.

“Δεν είχα πρέπει, όλα ήρθαν πολύ φυσικά στη ζωή μου, ήρθαν την στιγμή που ήμουν έτοιμος. Δεν έχω κανένα άγχος, είμαι πολύ τρισευτυχισμένος. Τα παιδιά φέρνουν μαγικά συστατικά, την αβίαστη χαρά, τη λάμψη στα μάτια, την αγνότητα, μέσα σε όλη αυτή την ασχήμια, ομορφαίνουν τον κόσμο. Γίνεται μια ομορφιά. Για μένα έχει διπλή ανάγνωση, πρώτα τι όμορφα που ζω σε αυτόν τον κόσμο με τα παιδιά μου και από την άλλη αναρωτιέσαι και σε πιάσει και μια θλίψη, πώς γίνεται από αυτό να καταλήγουμε σε αυτό το τοξικό, το άσχημο πράγμα, το οποίο είναι ο πλανήτης. Τι πηγαίνει στραβά και ο κόσμος είναι άσχημος;

Όλοι λένε να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτό που μπορείς να κάνει είναι να μεγαλώνεις παιδιά τα οποία η ύπαρξη τους να βασίζεται στην αγάπη και όχι στο φόβο, να είναι χαρούμενα, να έχουν ψυχολογική ισορροπία και υγεία και αυτό να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Άλλαξα, ή σε κάνουν καλύτερο ή σου βγάζουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.