«Άγριες Μέλισσες»: Το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου – «Πλάνταξε» το Twitter

Αυλαία έριξαν απόψε οι «Άγριες Μέλισσες» αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Όλοι πάγωσαν αντικρίζοντας το πτώμα της Ανέτ και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η κατάσταση πήρε τέτοια τροπή. Οι εξελίξεις ξεπέρασαν ακόμα και το σενάριο, που είχε στο μυαλό της η Μυρσίνη κι ο θάνατος έχει κάνει ηχηρή την παρουσία του στο Διαφάνι. Κι εκεί που όλοι είναι αποσβολωμένοι από το ένα χτύπημα, ακόμα ένας θάνατος ταράζει τους πάντες.

Ο Μιλτιάδης, τραυματισμένος σοβαρά και με την αιμορραγία να μην σταματά μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι αδερφές Σταμίρη, έρχεται για τελευταία φορά αντιμέτωπος με τον αδερφό του, τον Δούκα.

Ωστόσο, σεβόμενος την στιγμή του θανάτου της Ανέτ, αποφασίζει να αποχωρήσει χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό. Αποκαρδιωμένος από όλα όσα έχουν συμβεί, χάνει για άλλη μια φορά τον έλεγχο της σκέψης του κι αποχωρεί. Σε μια συγκλονιστική στιγμή ξεψυχά μόνος του, δίχως κανείς να μπορεί αν τον βοηθήσει. Ο Λάμπρος σπαράζει από τον πόνο κρατώντας στα χέρια του, τον πατέρα του ενώ η Βιολέτα ουρλιάζει από τον πόνο, έχοντας χάσει τον σύζυγός της.

«Πλάνταξε» του Twitter

Οι φαν της σειράς… πλάνταξαν στο κλάμα από το θανατικό που έπεσε στο κατακερματισμένο Διαφάνι με τον θάνατο του Μιλτιάδη να ρίχνει πια τη χαριστική βολή…

Κάτι η στιγμή που ο Λάμπρος βρίσκει τον νεκρό πατέρα του, κάτι οι σπαρακτικοί θρήνοι της Βιολέτας, κάτι οι αθώοι που χάθηκαν στο όνομα της οργής της Μυρσίνης το Twitter «λύγισε» και άρχισε να ζητά το έλεος των σεναριογράφων!

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις