Τηλεοπτική βόμβα: Εκπομπή άλλαξε εσπευσμένα σκηνοθέτη 20 μέρες πριν από το φινάλε της

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για την εκπομπή «ΦλEΡΤ» της Νάντιας Κοντογεώργη στην ΕΡΤ1, στην οποία κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής χρονιάς, έχουν γίνει πολλές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας znews.gr, και ενώ οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσαν το οριστικό φινάλε της εκπομπής της ταλαντούχας ηθοποιού στις 9 Ιουλίου, την ίδια μέρα αποφάσισαν να αλλάξουν και τον σκηνοθέτη της.

Όλο το παρασκήνιο…

Ο σκηνοθέτης Χρήστος Φασόης, που μετρά αναρίθμητες ώρες τηλεοπτικού αέρα στην κρατική τηλεόραση, ενημερώθηκε πως θα σταματήσει την συνεργασία με την παρουσιάστρια και την εκπομπή, χωρίς οι ιθύνοντες να προβούν σε ιδιαίτερες διευκρινήσεις.

Τη θέση του πήρε ο σκηνοθέτης Θανάσης Τσαουσόπουλος που μέχρι πρότινος εργάζονταν σε ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Παρόλο που πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές θέλουν την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ τη νέα τηλεοπτική χρονιά να αναλαμβάνουν οι Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος και κάποιοι θεώρησαν η ηθοποιός δεν θα έχει πλέον ρόλο παρουσιάστριας στο κρατικό κανάλι, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στα γραφεία του Ραδιομεγάρου ψιθυρίζεται πως στην ΕΡΤ2 θα μπορούσε να ξαναφλερτάρει με την παρουσίαση.