Παναθηναϊκός: Το σενάριο με Οκριασβίλι και η λογική του Γιοβάνοβιτς

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι είναι ένας από τους πολλούς παίκτες οι οποίοι προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες. Επίσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν ξεχωρίσει από το πρώτο φιλτράρισμα και το όνομα του έχει καταχωρηθεί στο… σκληρό δίσκο.

Η πληροφόρηση από την Κύπρο αναφέρει ότι ο ατζέντης του Γεωργιανού διεθνούς αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Ανόρθωσης, καθώς και δύο κρούσεις από άλλες ομάδες, η μία εκ των οποίων ήταν η Ομόνοια.

Η απάντηση του ατζέντη του Οκριασβίλι είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό. Οι φήμες αναφέρουν πως ο 29χρονος επιθετικός περιμένει τον Παναθηναϊκό, αφού έχει λάβει ενδείξεις ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενδιαφέρεται.

Πάντως, από το Τριφύλλι δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό. Ο Γιοβάνοβιτς έχει χαρτογραφήσει τις ανάγκες του ρόστερ, αλλά δεν έχει υποδείξει περιπτώσεις που του αρέσουν. Ο Σέρβος προπονητής θέλει οπωσδήποτε βασικό εξτρέμ, αλλά είναι άγνωστο εάν τον καλύπτει ο Οκριασβίλι.

Διότι ο Οκριασβίλι είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά δεν είναι βέβαιο πως είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Και ο Γιοβάνοβιτς αναζητά τον ακραίο επιθετικός που είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες και όχι ισάξιος.

Πηγή: to10.gr