ΜasterChef 5: Ποιος είναι ο δεύτερος που θα πάει στον μεγάλο τελικό;

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, έχοντας κερδίσει με το “σπαθί” της, την πρώτη θέση για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, θα παρακολουθήσει έναν “μικρό μαραθώνιο μαγειρικής”, όπως τον χαρακτηρίζουν οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανάμεσα στη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Διονύση Σαρακίνη.

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Συνοδινού, ο Διονύσης, έχοντας απέναντί του τη Μαρίνα, πρέπει να παραδεχτεί τις μαγειρικές της ικανότητες και να την υπολογίσει ως ισάξια αντίπαλό του, μιας και εκείνη διεκδικεί ισότιμα τη 2η θέση στον τελικό του MasterChef 5!

Οι καθημερινές τριβές μέσα στην κουζίνα, έκαναν μερικούς να δουν μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα κάποιων, που ήταν ίσως παρεξηγημένοι αρκετό καιρό μέσα στον διαγωνισμό. Ένας από τους δύο σημερινούς διεκδικητές δεν πιστεύει ότι έχει φτάσει ως αυτό το σημείο. Από την άλλη όμως, η μεγάλη αυτοπεποίθηση του αντιπάλου, προκαλεί!

Μόνο η προσήλωση στον στόχο, η συγκέντρωση και η πιστή αντιγραφή του πιάτου, του πάντα ανήσυχου και ιδιαίτερα γνωστού για τη χρήση μυρωδικών και βοτάνων, chef Τάσου Μαντή, θα προσθέσουν βαθμούς, στη συνολική απόδοση της Μαρίνας και του Διονύση.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.