Φιλίποβιτς: «Είμαι συνεπαρμένος που έρχομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός έκανε αίσθηση αποκτώντας έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες στο πόλο, τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, με σκοπό να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σέρβος διεθνής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών τόνισε πως είναι ιδαίτερα χαρούμενος που γίνεται μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και πως θέλει να κατακτήσει για ακόμη μία φορά το Champions League.

Οι δηλώσεις του Φίλιπ Φιλίποβιτς:

«Αφού ολοκληρώθηκε αυτή η εξαιρετική χρονιά, με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσα να φανταστώ, όπως όλοι οι επαγγελματίες αθλητές αναζητώ νέους στόχους, νέα έμπνευση και νέο κίνητρο. Νομίζω ότι αφού πέτυχα τους στόχους αυτή τη χρονιά, ο επόμενος μου στόχος είναι να κερδίσω για 4η φορά του Champions League. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός είναι το τέλειο περιβάλλον για αυτό, όχι μόνο για την ιστορία και την κουλτούρα ολόκληρου του συλλόγου.

Η οικογένεια αυτή είναι πραγματικά τεράστια και εκτείνεται και εκτός Ελλάδας. Την επόμενη χρονιά θα έχουμε τους ανθρώπους που θα αναμειχθούν σε αυτό το σπουδαίο πρότζεκτ του Ολυμπιακού για τα επόμενα χρόνια. Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν. Να βρεθώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, τους περισσότερους από τους οποίους γνωρίζω και από τους συλλόγους και από τις Εθνικές ομάδες.

Νομίζω ότι θα είναι το ξεκίνημα μιας υπέροχης ιστορίας και εξαρτάται από εμάς τι τέλος θα γράψουμε τα επόμενα χρόνια. Είμαι συνεπαρμένος που έρχομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους καλύτερους στόχους και να κερδίσουμε τους πιο σπουδαίους τίτλους για τον πιο ιστορικό σύλλογο στην Ελλάδα».