Σέρρες: Ο οδηγός νταλίκας και αρνητής κοροναϊού «ξαναχτυπά» – «Με έχουν βάλει στο μάτι»

Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός νταλίκας βρέθηκε στη φυλακή για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κοροναϊού, παραμένει αμετανόητος και δηλώνει λίγο μετά την αποφυλάκισή του ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά μάσκα.

Ο συγκεκριμένος έχει εντοπιστεί αρκετές φορές να μην τηρεί τα μέτρα αλλά επιμένει ότι ο λόγος των προστίμων και της κράτησής του είναι το ότι τον «έχουν βάλει στο μάτι».

Έτσι δηλώνει μετά την αποφυλάκισή του στις Σέρρες και εμφανίζεται απόλυτος στο ότι δεν θα ξαναφορέσει μάσκα.

«Με έχουν βάλει στο μάτι, μόλις με δουν αμέσως πάνω μου να πέσουν» έγραψε σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε ξεκινήσει μια ζωντανή σύνδεση και βιντεοσκοπούσε όποιον έβλεπε στο δρόμο χωρίς μάσκα.

Πρόκειται για τον οδηγό που είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 60 μέρες φυλάκισης λόγω της άρνησής του να φορέσει μάσκα. Αποφυλακίστηκε την περασμένη Παρασκευή και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σε εκπομπή του Επιλογές TV. Αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Εισαγγελέα και ενός δημοσιογράφου για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Περιέγραψε τις συνθήκες κράτησης του, ενώ τόνισε ότι αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα υγείας και ότι στο δικαστήριο φορούσε μάσκα. Επίσης δηλώνει κάτοικος Γερμανίας και αρνητής του κοροναϊού.

Όλα άρχισαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν έπεσε η πρώτη «καμπάνα» των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας. Η δεύτερη πράξη που μαρτυρούσε απείθαρχη συμπεριφορά ήταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με την απουσία του απαραίτητου χαρτιού μετακίνησης. Τότε επιβλήθηκαν άλλα 300 ευρώ στον οδηγό φορτηγού, ο οποίος και εκείνη τη φορά δέχθηκε επίπληξη καθώς αρνείτο να χρησιμοποιήσει τη μάσκα του.

Η τρίτη και φαρμακερή ήταν έξω από τη Νομαρχία Σερρών, όταν ο Δημήτρης Βογιατζής κυκλοφορούσε και πάλι χωρίς μάσκα, αγνοώντας τις σχετικές συστάσεις.