Εμβολιασμός: Κλιμάκιο 20 γιατρών στη Λέσβο για τη «Γαλάζια Ελευθερία»

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργο Καμπούρη, και τον ενημέρωσε για το πρόγραμμα εμβολιασμού των κατοίκων του νησιού.

Να σημειωθεί ότι η Λέσβος ανήκει στα νησιά που δεν φάνηκε να «πείθονται» από την εθνική εκστρατεία εμβολιασμού κατά του νέου κοροναϊού, σε ποσοστό 51% σύμφωνα με τα στοιχεία των ραντεβού στις πλατφόρμες εμβολιασμού.

Όπως ανακοίνωσε, όμως, ο δήμαρχος Μυτιλήνης, «σε επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους και με τον διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, Χρήστο Ροΐλο, αποφασίστηκε να φιλοξενηθεί από το Δήμο Μυτιλήνης κλιμάκιο περίπου είκοσι γιατρών, οι οποίοι θα εμβολιάσουν καθολικά τον πληθυσμό του νησιού μας στα δύο εμβολιαστικά κέντρα του Δήμου Μυτιλήνης, στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης (πρώην ΠΕΔΥ) και στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης».

Ο δήμαρχος απηύθυνε έκκληση, μάλιστα, προς τους κατοίκους του νησιού, να συμμετέχουν στον εμβολιασμό, «για να επιτύχει η εκστρατεία «Γαλάζια Ελευθερία» και να επανέλθει το νησί μας στην κανονικότητα».