Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια .

Καλοκαίρι 2021 : Το Καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Τα ζώδια τρέχουν να ‘ματσάρουν’, διακοπές και ιδανικό ταίρι. Αυτό είναι και κάτι που θα προκαλέσει τριγμούς που όμως θα φέρουν στην επιφάνεια αληθινές αγάπες και συναισθήματα. Όλα τα άλλα θα ξεχαστούν!

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς:

Το Καλοκαίρι, αυτό είναι για εσάς. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα σας δίνουν όλα αυτά. που ζητάτε και ακόμη περισσότερα. Αυτοί που έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα, θα περάσουν σε πιο επίσημες δεσμεύσεις, που ίσως και να ξεκινήσουν, μέσα από μια πρόταση γάμου, ή μια θεμιτή εγκυμοσύνη. Επίσης, πολλές και οι επανασυνδέσεις, που θα προκύψουν στους αγαπημένους, αλλά χώρια …συντρόφους.
Τυχερός μήνας: Ιούλιος

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης:

Έχετε μέσα στην καρδιά σας μεγάλη ανασφάλεια, με όλα αυτά που κάνει και άλλα τόσα …που δεν κάνει ο άνθρωπος σας. Ωστόσο… δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και θα δείτε ότι από την μεριά του συντρόφου σας, θα έρθουν προτάσεις και δώρα αγάπης, που θα σας δώσου και πάλι την ισορροπία, που τόσο καιρό ζητάτε.
Τυχερός μήνας: Αύγουστος

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:

Η δική σας ζωδιακή συναστρία, είναι και αυτήν που θα δεχτεί τις περισσότερες θετικές όψεις, της Αφροδίτης και του σταθερού Ουρανού. Αυτό σημαίνει, ότι οι περισσότεροι από εσάς, θα δεσμευτούν μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Χρήμα και οικονομική άνεση, είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα του σύμπαντος για εσάς …και την ζωή σας.
Τυχερός μήνας: Ιούνιος

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:

Το επόμενο διάστημα και μέχρι την εποχή του Καρκίνου, εσείς θα μπείτε μέσα στην σχέση σας, σε πιο σοβαρές διαβουλεύσεις, που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Πολλά τα δύσκολα που περάσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα αυτά τελειώνουν. Ακόμη και οι σύντροφοι – σύζυγοι, που είχαν παγώσει, θα καταφέρουν να έρθουν πολύ πιο κοντά.
Τυχερός μήνας: Ιούλιος

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης:

Η αστρολογική τύχη είναι με το μέρος σας. Αυτό σημαίνει, ότι όλα αυτά και τα τωρινά και τα μελλοντικά, που έχετε αποφασίσει με τον άνθρωπο σας, θα γίνουν εύκολα πραγματικότητα. Οι σχέσεις, που έχουν στο μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, είναι το τελευταίο Καλοκαίρι, που θα το έχουν αυτό. Οι εξελίξεις τρέχουν και στα οικονομικά σας θέματα.
Τυχερός μήνας: Αύγουστος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Καλοκαίρι 2021 Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:

Η ασυνεννοησία, είναι κάτι που έχει εγκατασταθεί, στο μεταξύ σας. Πάντως τα άστρα σας δίνουν την εύνοια τους, για να καταφέρετε να λύσετε όλα αυτά που σας απασχολούν. Αυτοί που έχουν και κάποια άλλη τρίτη- παράλληλη κατάσταση, θα πρέπει άμεσα και μέσα στον Ιούνιο, να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Το όλα – όλοι μαζί …δεν οδηγεί πουθενά.
Τυχερός μήνας: Ιούλιος

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:

Είστε ο πιο αξιοζήλευτος ζωδιακός συνδυασμός της εποχής. Αυτό θα κάνει τους περισσότερους από εσάς, να περάσετε ένα εκπληκτικό Καλοκαίρι, που θα εμπεριέχει και μόνιμες – νόμιμες δεσμεύσεις. Σε αυτό θα βρείτε πολλούς συμπαραστάτες στον οικογενειακό σας κύκλο, αλλά και τα ανθηρά οικονομικά σας που θα σας ανοίξουν τους δρόμους.
Τυχερός μήνας: Αύγουστος

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

 

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:

Μπορείτε να παραδεχτείτε ότι έχετε περάσει και καλύτερα στο παρελθόν. Το μενού της εποχής περιλαμβάνει συχνά – πυκνά, απομακρύνσεις και επανενώσεις, που πια έχουν κουράσει και τις δύο πλευρές. Από τον Ιούνιο, που όλα τα ζώδια του αέρα έχουν το 100% της εύνοιας των άστρων, άρα εσείς κάντε μια παραπάνω προσπάθεια, να σώσετε την αισθηματική σας σχέση – επένδυση.
Τυχερός μήνας: Ιούλιος

Καλοκαίρι 2021 Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:

Διαγράψτε όλα αυτά τα δύσκολα και άσχημα που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες. Το Καλοκαίρι ξεκινά, και σας δίνει τις καλύτερες προδιαγραφές για να ισορροπήσετε τον δεσμό σας. Οι οικονομικές συνθήκες, αλλάζουν άμεσα και προς το καλύτερο, κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση. Όλα τα άλλα θα τα καθοδηγήσει, η αληθινή αγάπη.
Τυχερός μήνας: Αύγουστος

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:

Είσαστε πολύ καλά αυτήν την εποχή, και θα είστε ακόμη καλύτερα μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες. Κάποια μικρά συννεφάκια, που είχαν εμφανιστεί, και αυτά έχουν πλέον ξεχαστεί. Είστε ο ζωδιακός συνδυασμός, που μέχρι και το τέλος της σεζόν, θα έχετε τις περισσότερες επίσημες δεσμεύσεις – γάμους και όχι μόνο.
Τυχερός μήνας: Ιούλιος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο