Θεσσαλονίκη: Έσπασαν περιπολικό μετά τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και οι οπαδοί της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να πανηγυρίσουν το 8ο τρόπαιο της ιστορίας τους. Όμως μετά το τέλος των πανηγυρισμών αργά το βράδυ του Σαββάτου δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς δέχθηκε επίθεση το βράδυ περιπολικό της Αστυνομίας που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα ατόμων έσπασε το πίσω μέρος του περιπολικού μετά τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το thesstoday.gr και διέφυγαν άμεσα χωρίς να καταφέρουν να γίνουν αντιληπτοί.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Βασίλης Κλεάνης δημοσίευσε στη σελίδα του facebook τα εξής:

«Κέντρο επείγον αλλά η ενίσχυση ήρθε μετά από 10 λεπτά. Σε χθεσινό σοβαρό περιστατικό όπου πληρώματα περιπολικών ενεπλάκησαν σε περιστατικό και δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 15 ατόμων παρά το ότι διαβίβαζαν επείγον οι υπόλοιποι σταθμοί έφτασαν μετά από 10 λεπτά.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ουδείς συνάδελφος αφού το κέντρο έψαχνε διαθέσιμο σταθμό και δεν έβρισκε. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διαλυμένης πλέον αστυνομίας όπου τα ΑΤ είναι άδεια, οι μάχιμες υπηρεσίες άδειες και όταν ένα δυο πληρώματα εμπλέκονται σε σοβαρά περιστατικά και καλούν επείγον το κέντρο δεν βρίσκει σταθμό να στείλει.

Έχουμε πετάξει αστυνομικούς από εδώ και από εκεί να φυλάνε κάθε πιθανό και απίθανο στόχο γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Έχουμε βολέψει όποιον έχει τηλέφωνο.

Λέει οι πιέσεις είναι πολλές. Και επειδή υπάρχουν πιέσεις διαλύουμε τις υπηρεσίες για να βολέψουμε κόσμο εις βάρος των υπολοίπων και της ασφάλειας των πολιτών. Πλέον μιλάμε για την απόλυτη αποσύνθεση των υπηρεσιών. Ισοπεδώσατε ακόμα και τα ερείπια των προηγούμενων.

Υ.Γ. Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα πληρώματα που με την συνδρομή τους γλυτώσαμε τα χειρότερα και είμαστε όλοι καλά!»