Αλητεία Νο. 2 από τον Κρμεντσικ: Χυδαίες ύβρεις κατά Ολυμπιακού (vid)

Αισχρό. Να κερδίζει η ομάδα σου έναν τελικό Κυπέλλου με γκολ στα τελευταία λεπτά και το μόνο που σε νοιάζει είναι να βρίσεις χυδαία τον αντίπαλό σου. Συμπεριφορές που φανερώνουν κόμπλεξ και προκαλούν οργή και αποτροπιασμό και σε καμία περίπτωση δεν βγάζουν ποδοσφαιρική υγεία.

Μετά τον Πάμπλο Γκαρσία, που συμπεριφέρθηκε για μια ακόμα φορά ως ένας κοινός χούλιγκαν και έβρισε με χυδαίο τρόπο τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είχαμε τον Μίκαελ Κρμεντσικ, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού έβρισε επίσης τον πειραϊκό σύλλογο και μάλιστα on camera.

Ο Τσέχος, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, κοιτάζει την κάμερα και βρίζει τον Ολυμπιακό. Μια προκλητική συμπεριφορά, που υποτιμάει τον ίδιο και σε καμία περίπτωση τον αντίπαλό του.

Αλητεία. Αισχρό και χυδαίο. Συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ευ αγωνίζεσθαι. Συμπεριφορές που δείχνουν κόμπλεξ. Ενας ποδοσφαιριστής να βρίζει τον αντίπαλό του, όπως ένας χούλιγκαν.

Μια καταδικαστέα πράξη, που θα έπρεπε να γεμίζει με ντροπή τον Τσέχο, αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.  Αλήθεια, θα βγει κάποιος από τον Δικέφαλο να καταδικάσει δημόσια τις ύβρεις του Τσέχου αλλά και του Πάμπλο Γκαρσία κατά του Ολυμπιακού; Θα παρέμβει κάποιος εισαγγελέας;

Η αθλητική Δικαιοσύνη θα τιμωρήσει τις αλήτικες και χυδαίες συμπεριφορές του Κρμεντσικ και του Πάμπλο Γκαρσία μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ή θα τους αφήσει ατιμώρητους δείχνοντας για μια ακόμα φορά ανοχή και προκαλώντας την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης;

Δείτε το βίντεο: