Ζώδια σήμερα  22/05 Σάββατο

Ζώδια σήμερα  22/05 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 22/05 Κριός .

Είστε πολύ εξυπηρετικά άτομα αλλά στις σχέσεις σας φαίνεται να μπερδεύετε τους ρόλους σας. Δεν είστε ο/η πατέρας/μητέρα των φίλων ή του/της συντρόφου σας. Δεν χρειάζεται και τόση αυτοθυσία. Σήμερα θα πρέπει να μάθετε πώς να λέτε όχι όταν αισθάνεστε ότι ο/η σύντροφός σας έχει ξεπεράσει τα όρια αυτού που μπορείτε να δώσετε. Για να το κάνετε αυτό, ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Ο καθένας έχει δικαίωμα στην αγάπη, αλλά αυτός δεν πρέπει να είναι ο μοναδικός σας στόχος στη ζωή. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν δεν έχετε σχέση. Σήμερα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να είστε λιγότερο γοητευτικοί και σαγηνευτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας. Μερικοί μπορεί ακόμη και να πουν ότι δεν είστε ο συνηθισμένος σας εαυτός. Αγνόησέ τους. Λίγη αυτοπεποίθηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Ζώδια Δίδυμοι

Υπάρχουν μέρες που χρειάζεται να δείξετε περισσότερη αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια και η σημερινή μπορεί να είναι μία από αυτές τις μέρες. Είναι λες και οι πλανήτες σας μιλούν για την αξία της ειλικρίνειας και προσπαθούν να σας απομακρύνουν από τις παγίδες της επιπολαιότητας και της ρηχότητας. Σήμερα επικεντρώνεστε σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την συμπόνια και την ανθρωπιά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

Ζώδια σήμερα 22/05 Καρκίνος

Η θέλησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να μετακινήσετε βουνά. Αλλά αυτό το ξέρετε ήδη. Όταν, όμως, συνδυάζεται με τη θρυλική σας αισιοδοξία, έχετε στα χέρια σας ένα ισχυρό εργαλείο. Σήμερα θα αποκομίσετε την ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Απλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι και η αποφασιστικότητά σας έχει και τα όριά της. Μην το παρακάνετε.

Ζώδια Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας αποθαρρύνει ακόμη και τους πιο ένθερμους. Κάποιοι μπορεί να λένε ότι είστε κρύοι, αλλά εσείς ξέρετε ότι βαθιά μέσα σας κρύβετε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Σήμερα μπορεί για άλλη μια φορά να βρεθείτε σε απόσταση από τα συναισθήματά σας, για να ανακτήσετε τον έλεγχο. Προσέξτε μην πάτε στο άλλο άκρο και γίνετε υπερβολικά κτητικοί.

Ζώδια Παρθένος

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο ανεκτικοί στις κοινωνικές και πολιτικές θέσεις των άλλων ανθρώπων. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια άτομα των οποίων τα προσωπικά σχέδια εμποδίζονται από γεγονότα που δεν μπορούν να ελέγξουν. Μη γίνεστε επικριτικοί και μην παίρνετε αμυντική στάση χωρίς λόγο.

Ζώδια σήμερα 22/05 Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο να κάνετε όλες εκείνες τις δύσκολες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν στην ζωή σας. Ίσως θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο για να διαλογιστείτε. Θα μπορούσατε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας. Βλέπετε ολόκληρη την παλέτα των ανθρώπινων συναισθημάτων στους άλλους, από τη χαρά μέχρι την λύπη. Τι ταιριάζει σε εσάς;

Ζώδια Σκορπιός

Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχετε συσσωρεύσει πολλή ένταση και άγχος. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βασιστείτε στους ανθρώπους γύρω σας για να σας ανακουφίσουν. Μπορεί να μην ταιριάζουν οι επιθυμίες σας με αυτές του/της συντρόφου σας. Σκεφτείτε τρόπους για να αναζωογονήσετε την σχέση σας. Τι θα λέγατε για μια μίνι απόδραση αυτό το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε μια σωματική και συναισθηματική ένταση σήμερα. Αφιερώνετε χρόνο για να φροντίσετε το σώμα σας; Μήπως τον τελευταίο καιρό κάτι ή κάποιος σας κάνει να αγχώνεστε; Αισθάνεστε ολοκληρωμένοι συναισθηματικά; Ο τρόπος που αισθάνεστε σωματικά είναι ένας καλός δείκτης της ψυχικής σας κατάστασης.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι άνθρωποι χαίρονται να είναι μαζί σας. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να μην αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί ή να μην έχετε όρεξη για πολλές κουβέντες. Μπορεί να κρύβετε κάποιο μυστικό μέσα σας που παλεύει να βγει στην επιφάνεια. Αν κάποιος σας εκμυστηρευτεί κάτι σήμερα, νομίζετε ότι θα μπορούσατε να τον εμπιστευτείτε και εσείς με τα μυστικά σας; Λογικά σήμερα θα πάρετε την απάντησή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας είναι κολλημένος/η πάνω σας σήμερα. Έχετε διάθεση να τον/την ακούσετε; Έχετε όρεξη για γλύκες; Μάλλον όχι. Μπορεί να είχατε μια δύσκολη μέρα και να θέλετε να μείνετε μόνοι. Δεν ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο/η σύντροφός σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Συμβαίνει σε όλους πότε-πότε.

Ζώδια Ιχθύες

Συχνά υποκινείστε από το συναίσθημα. Σας αρέσουν οι καταστάσεις που σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί. Σήμερα η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας δώσει ένα τέτοιο περιπετειώδες συναίσθημα. Εάν συμβαίνει αυτό, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε και το αφήσετε να σας καταβάλλει.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο