Αλέξης Παππάς: Όλη η αλήθεια για την στρατηγική του στο Survivor

Συνέντευξη στο  7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη  έδωσε ο Αλέξης Παππάς και μίλησε για όσα έζησε  στο Survivor.

Μέσα από την συμμετοχή σας στο Survivor θέλατε ο κόσμος να γνωρίσει τον αληθινό Αλέξη κι όχι έναν ρόλο. Πιστεύετε ότι τα καταφέρατε; Και ποιος είναι τελικά ο αληθινός Αλέξης;

Στη ζωή μας είμαστε όλοι τα πάντα. Ανάλογα με την στιγμή που βιώνουμε, προσαρμόζουμε τον χαρακτήρα μας και μπορούμε να είμαστε καλοί, να αγαπάμε, να κλαίμε, να γελάμε, να φοβόμαστε, να γινόμαστε καυστικοί κι άλλα πολλά. Στην περίπτωσή μου, μέσα στο παιχνίδι αποφάσισα να έχω έναν ρόλο πιο καυστικό στις συνεντεύξεις που έκανα αλλά κατά τα άλλα ήμουν απολύτως ειλικρινής και αυτό ήταν το πιο δυνατό μου όπλο στην στρατηγική που είχα, να λέω πάντα την αλήθεια!

Όλοι οι συμπαίκτες σας παραδέχθηκαν ότι παίζατε πολύ έξυπνα. Είχατε κάποια συγκεκριμένη στρατηγική από την αρχή ή αυτοσχεδιάζατε στην πορεία;

Η στρατηγική μου είχε δύο σκέλη. Το πρώτο ήταν η υπομονή και το δεύτερο να λέω την αλήθεια την στιγμή που συνέβαινε κάποιο περιστατικό και ποτέ ετεροχρονισμένα.

Η δική σας στρατηγική ποια διαφορά είχε από αυτή του Τζέιμς, τον οποίο χαρακτηρίσατε ως «αγκάθι, που κανείς δεν μπορεί να διώξει»; Φαντάζομαι ότι κι οι δύο κάνατε ό,τι μπορούσατε για να φτάσετε στη νίκη.

Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν σκεφτόμουν να φτάσω στον τελικό για να αποδείξω ότι είμαι νικητής, γιατί κανένας δεν μπορούσε να μου επιβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν σίγουρα. Κοιτούσα να ζω την κάθε στιγμή στο 100% κι αυτό έκανα με απόλυτη επιτυχία. Για εμένα αυτό είναι κι η μεγαλύτερη επιτυχία και στη ζωή!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.