Εβρος: Σκόρπισε θλίψη ο θάνατος γνωστού καρδιολόγου από Covid 19

Στη θλίψη και το πένθος βύθισε την ιατρική κοινότητα, στο Διδυμότειχο, αλλά και σε όλο τον Εβρο, ο θάνατος του γνωστού καρδιολόγου Ιωάννη Στεργιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν με Covid-19.

Διευθυντής Καρδιολογικής

Ηταν μέχρι το 2018, που συνταξιοδοτήθηκε, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, με σημαντική προσφορά και ιδιαίτερα αγαπητός.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Εβρου σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει την μεγάλη οδύνη του για την απώλεια του ιατρού Καρδιολόγου Στεργιώτη Ιωάννη. Ο Στεργιώτης Ιωάννης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, δίνοντας άνιση μάχη με τον κοροναϊό.


Ο καρδιολόγος Ιωάννης Στεργιώτης (φωτογραφία evros-news.gr)

Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, από τους πιο αγαπητούς γιατρούς στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και Διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, στο οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες του ως την συνταξιοδότησή του, τον Ιούλιο του 2018.

«Ηθος και σεμνότητα»

Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία του Έβρου, ο εκλιπών αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα. Στον νομό μας εργάστηκε για πάρα πολλά χρόνια και με την παρουσία και την δράση του κατάφερε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συναδέλφους. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του,

το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε :

Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση στην οικογένεια και τους οικείους του.

Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.

Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο».

Πηγή: evros-news.gr