Αγέρης: Το αυριανό «Σπίτι με το ΜEGA» θα έχει πολύ ενδιαφέρον

Ένα μουσικό ταξίδι στις παραδόσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αύριο (22/5) στις 21:00 στο «Σπίτι με το ΜEGA» οι τηλεθεατές. Ο Κώστας Αγέρης μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου, έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην ποντιακή μουσική με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του Πόντου.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την μεγάλη αυριανή βραδιά. Όπως είπε:

«Με αφορμή την ημέρα μνήμης για εμάς τους ποντίους, την 19η Μαίου, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στην μουσική παράδοση της χώρας μας. Θα παίξουμε ποντιακά, θα υπάρξει ο πόνος και η θλίψη, θα αναφερθούμε στον ξεριζωμό. Όμως η μουσική παράδοση της Ελλάδας δεν έχει μόνο πόνο. Έχει χαρά. Θα παίξουμε νησιώτικα, κομμάτια από Ήπειρο, Κύπρο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Έχουμε την τεράστια Μελίνα Ασλανίδου. Η φωνή της είναι γεννημένη και για το παραδοσιακό τραγούδι».

Σημειώνεται ότι δίπλα τους στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα τους συντροφεύσουν καταξιωμένοι τραγουδιστές αλλά και νέοι καλλιτέχνες. Από τον Πόντο, ο Δημήτρης Καρασαββίδης, η Πέλα Νικολαΐδη, ο Στάθης Νικολαΐδης, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Ηλίας Υφαντίδης. Από τα Νησιά μας η Στελλίνα Κονιτοπούλου, από την Ήπειρο ο Σπύρος Σιώλος και από τη Μακεδονία η μπάντα της Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη. Συμμετέχουν η Μαριάννα Παπαμακάριου και ο Τάκης Βαμβακίδης. Special guest θα είναι η Αναστασία Παντούση.