ΜasterChef 5: Ένα και μόνο λάθος τα κρίνει όλα και η σιωπή “σπάει” νεύρα

Σε αυτήν τη φάση, πλέον, του διαγωνισμού, το μόνο που μένει να κάνουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι είναι να ακούσουν προσεχτικά τα λάθη τους, ώστε να φροντίσουν, όσοι θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν παρακάτω, να μην τα επαναλάβουν.

Με μια ακόμα ανατροπή στις βαθμολογίες των δύο ομάδων, αν και κάποιοι είχαν προδικάσει καταστάσεις, οι νικητές βρίσκονται στον εξώστη ασφαλείς, για την ώρα.

Σε μια αντιγραφή πιάτου, που συνδυάζει τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας, θα δοκιμαστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο chef Μανώλης Παπουτσάκης. Έχοντας βρεθεί σε αυτό το βάθρο στο παρελθόν και στην ίδια θέση των κριτών, ο chef Μανώλης Παπουτσάκης  γνωρίζει πως το πιάτο του θα καθορίσει τη συνέχεια στο MasterChef 5 ενός από τους υποψήφιους.

Από τις λίγες περιπτώσεις που σε διαγωνισμό η σιωπή «σπάει» νεύρα, προκαλώντας μεγάλη αμηχανία. Στιγμές απαράμιλλης ψυχραιμίας και μαγειρικού πείσματος, έρχονται να διδάξουν πολλά.

Οι παίκτες από τον εξώστη παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και με έκφραση που προδίδει ότι τα πάντα «κρέμονται σε μία κλωστή». Ένα και μόνο λάθος θα καθορίσει τελικά το αποτέλεσμα της δοκιμασίας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.