Κατερίνα Λέχου: Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν, είτε δεν είσαι…

Καλεσμένη του Γρηγόρη Aρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «42 Βαθμοί Κελσίου», η οποία προβάλλεται στην Cosmote TV.

Η Κατερίνα Λέχου εξηγεί τι την ώθησε να καταγγείλει δημόσια γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για τη συμπεριφορά του και να πρωτοστατήσει στο ελληνικό #metoo.

“Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν, είτε δεν είσαι ο Κουν, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μια καλύτερη ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι… το έχω δει να γίνεται.

Πιστεύω ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση. Χωρίς να σημαίνει ότι η δουλειά χάνει από την πειθαρχία και την αφοσίωσή της. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες. Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου. Σίγουρα είσαι ατελής, αλλά ο τρόπος δεν είναι αυτός…

Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ, ήταν άγνωστη περιοχή και ήθελα να δω αν έχει νόημα. Έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα φυσικά πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου, τους το είπα απλά λίγο πριν. Οι παλιοί είναι της άποψης “τι θέλεις τώρα να τα πεις”, έτσι κάτω από το χαλί.

Τα πρόσωπα που έχουν βγει στην επιφάνεια έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν θα είχε κανέναν νόημα”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.