Η βρωμιά κάνει πάρτι. H συμμορία των media, και η Κυβέρνηση σιωπούν

Δεν ψάχνει κανείς σύννεφο για να πέσει. Είναι αλήθεια όμως πως μέσα σε μερικά 24ώρα μαζεύτηκαν πολλά.

Από τη μια η αλητεία της ΚΕΔ με τον πρώτο τελικό του μπάσκετ γυναικών, που αποφάσισε να τιμωρήσει μια νικήτρια ομάδα για κάτι που θεώρησε ως λάθος εφαρμογής κανονισμών από τους διαιτητές.

Από την άλλη, η βία, οι μπράβοι, η νοθεία, και η διαιτητική αλητεία που με το έτσι θέλω ανέβασε τον Ιωνικό στην ποδοσφαιρική Σούπερ Λιγκ.

Και στη μέση; Μια σειρά από ελεγχόμενα 100% media που κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν. Και μια Κυβέρνηση που ένας Θεός ξέρει αν είναι σε θέση να καταλάβει τι «γλέντι» γίνεται στην εποχή της.

Είναι για Εισαγγελέα όσα έγιναν σήμερα στη Νεάπολη. Όσα κατήγγειλε επώνυμα η διοίκηση του Εργοτέλη, για μπράβους, εκφοβισμό κλπ αλλά και όσα είδε όλη η Ελλάδα να συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου από τον διαιτητή Φωτιά που με το έτσι θέλω ανέβασε τον Ιωνικό μια κατηγορία.

Είναι για Εισαγγελέα κύριε Χαρδαλιά που θα έπαιρνες μέτρα, ότι το ματς αυτό πρέπει να έγινε με καμιά 200αρία στο γήπεδο: Μια ματιά στην τηλεοπτική μετάδοση φτάνει.

Είναι ανήκουστος ο τρόπος με τον οποίο «κλάπηκε» η νίκη από τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του μπάσκετ. Τα… πρωτοπαλίκαρα του Βασιλακόπουλου, που ετοιμάζονται για εκλογές στην ιστορική Λεωφόρο, θα έκαναν αλήθεια κάτι ανάλογο αν το ματς αυτό είχε τελειώσει με νικητή τον Παναθηναϊκό;

Ο Ιωνικός είναι χρεωμένος 100% στην «Εξυγίανση». Στον Γιαννάκη Παπαδόπουλο κλπ. Ήταν από το ξεκίνημα του πρωτάθλημα το πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο από όλους, παρότι κανείς δεν τον θεωρούσε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ποτέ δεν απασχόλησε αυτό κανέναν. Ούτε την Κυβέρνηση, ούτε τα media που επί της ουσίας βάζουν πλάτη στη συμμορία.

Μόνο to10.gr μίλησε από τη πρώτη στιγμή για αυτή την υπόθεση. Μόνο to10.gr έδειξε video, έγραψε ρεπορτάζ, αποκάλυψε την αλητεία.

Η ΕΟΚ έπρεπε να έχει αλλάξει χέρια εδώ και μήνες μέσα από νόμιμη εκλογική διαδικασία. Ο Βασιλακόπουλος και οι υπάλληλοι του εκθέτουν την Κυβέρνηση κρατώντας ακόμη τα κλειδιά με το έτσι θέλω. Και όχι μόνο συνεχίζουν παράνομα. Αλλά και κάνουν ότι τους γουστάρει, έχοντας το γνωστό μένος με τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που με το mexritelous τους «ξεγύμνωσε» μια και καλή.

Και πάλι η Κυβέρνηση κοιτάζει. Και πάλι τα media της αλήθειας… με το κεφάλι από την άλλη.

Θα έκαναν τα ίδια και στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου. Αλλά εκεί απλά δεν μπορούν. Όχι γιατί δεν θέλουν ή γιατί δεν προσπαθούν. Αλλά γιατί ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει μια ομάδα που τους βάζει στα δίχτυα όλους μαζί.

Η φωτογραφία της στιγμής όμως είναι συγκεκριμένη. Και εκθέτει κόσμο και κοσμάκη. Διαφθορά, βία, βρωμιά. Διαδικασία που μας κρατά σε ιστορικά χαμηλά.

Πηγή: to10.gr