Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Οι δράστες δεν ήταν επαγγελματίες, έκαναν λάθη

Η μεγάλη σε διάρκεια παραμονή τους στο χώρο, η άσκηση βίας και η επιλογή των όπλων είναι τρία από τα βασικά λάθη που έκαναν οι δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι δράστες, τονίζοντας ότι δεν ήταν επαγγελματίες

“Η παραμονή τους στο χώρο δημιουργεί θέματα που μπορεί να είναι εις βάρος τους. Επίσης, η άσκηση βίας αφήνει DNA” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Λάθος ήταν και η επιλογή των όπλων που χρησιμοποίησαν, ένα πιστόλι και ένα περίστροφο. Συνήθως, αυτοί οι εγκληματίες, που τελούν τέτοια εγκλήματα, δεν χρησιμοποιούν περίστροφο γιατί το περίστροφο παίρνει λίγες σφαίρες. Αν μπουν σε μια διαδικασία συμπλοκής με την αστυνομία, θα ρίξουν πέντε, έξι σφαίρες και μετά θα χρειαστούν χρόνο να γεμίσουν ξανά” πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης.

Σε ερώτηση για την πορεία των ερευνών, όσον αφορά στη δολοφονία του Γιώργου Καραΐβάζ απάντησε: “Στο οργανωμένο έγκλημα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και πίσω από την υπόθεση Καραϊβάζ υπάρχουν επαγγελματίες δολοφόνοι. Εκεί υπάρχει μια ομερτά, κλειστά στόματα και δυσκολίες για την αστυνομία”.