Ζώδια σήμερα 18/05 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 18/05 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 18/05 Κριός .

Το αν πρέπει ή όχι να κάνετε ένα συγκεκριμένο έξοδο, μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εσείς θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό τώρα, ενώ το ταίρι σας είναι αποφασισμένο να προχωρήσει. Δεν είναι η πιο ευνοϊκή μέρα για να καταλήξετε σε μια συμφωνία σε αυτό το θέμα. Κανείς από εσάς δεν θα υποχωρήσει. Περιμένετε μερικές μέρες για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Ένας φίλος οργανώνει μια μικρή συγκέντρωση στο σπίτι του και θέλει να παρευρεθείτε. Πιθανότατα είχατε μια αγχωτική μέρα και δεν έχετε και πολύ όρεξη. Ο φίλος σας μπορεί να σας πιέσει, κάνοντάς σας να αισθανθείτε ενοχές. Μην πέσετε σε αυτήν την παγίδα. Πηγαίνετε μόνο εάν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να θυσιάσετε την ξεκούραση σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα ενδέχεται να λάβετε κάποια αμήχανα διαισθητικά σήματα από έναν ή περισσότερους από τους φίλους σας. Μπορεί κάποιος από αυτούς να αντιμετωπίζει προβλήματα. Το να μπορείτε να διαισθανθείτε την ένταση θα σας γλιτώσει από κάποιες άβολες καταστάσεις, καθώς οι γύρω σας θα έχουν την τάση να ξεσπάνε με το παραμικρό. Ίσως θα ήταν καλύτερο να μείνετε μόνοι σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/05 – Άφιξη νέου έρωτα – ισχυρογνωμοσύνη άντρα

Ζώδια σήμερα 18/05 Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να επιτύχετε έναν στόχο που ελπίζατε να επιτύχετε εδώ και πολύ καιρό. Παραδόξως, οι φίλοι, η οικογένεια, ακόμη και ο/η σύντροφός σας μπορεί να μην χαρούν όσο περιμένατε. Το πιθανότερο είναι ότι έχουν βιώσει πολλές αποτυχίες τον τελευταίο καιρό και η δική σας επιτυχία τους το υπενθυμίζει. Δώστε τους λίγο χρόνο.

Ζώδια Λέων

Ανυπομονείτε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια ή τους φίλους σας σήμερα, αλλά μπορεί να υπάρχουν κάποιες δουλειές που δεν μπορούν να αναβληθούν. Αν δεν τις κάνετε, θα αγχωθείτε περισσότερο. Σηκώστε τα μανίκια σας και διεκπεραιώστε όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μπορείτε μετά να χαλαρώσετε χωρίς τύψεις.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα σας φαίνεται πιο δύσκολο από ότι συνήθως να διαχειριστείτε τις λέξεις. Κάποιος φίλος μπορεί να σας δανείσει ένα βιβλίο για ένα άγνωστο σε εσάς θέμα, που δεν θα μπορείτε να καταλάβετε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να βρείτε το βιβλίο – ή οτιδήποτε άλλο προσπαθείτε να διαβάσετε – βαρετό! Δεν θέλετε να πληγώσετε τον φίλο σας. Αφήστε το βιβλίο στην άκρη και δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Ζώδια σήμερα 18/05 Ζυγός

Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποια νέα από έναν φίλο ή συνάδελφο που θα σας αναστατώσουν. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό που θα μάθετε σας δημιουργεί αμφιβολίες για κάποια πράγματα που πιστεύατε σε ολόκληρη την ζωή σας. Θα αισθανθείτε μπερδεμένοι. Μην αγχώνεστε. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να εξετάζει κάποιες πεποιθήσεις πότε-πότε.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα διαπιστώνετε ότι κάθε ζευγάρι που γνωρίζετε τσακώνεται. Μπορεί να έχετε μερικές διαφορές με τον/την σύντροφό σας, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Όλη αυτή η ένταση από τους γύρω σας σας κάνει να αισθάνεστε ανασφάλεια. Δείξτε υπομονή και κρατήστε χαμηλό προφίλ για σήμερα. Αύριο όλα θα είναι καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε ιδιαίτερα αγχωμένοι σήμερα. Το περιβάλλον γύρω σας είναι γεμάτο εντάσεις και είναι λογικό να επηρεάζεστε ψυχολογικά. Θα χρειαστεί συγκεντρωθείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Πιθανότατα θα θελήσετε να περάσετε το βράδυ σας στο σπίτι μπροστά από την τηλεόραση, χωρίς να σκέφτεστε και να κάνετε τίποτα.

Ζώδια Αιγόκερως

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να διαφωνήσετε σήμερα σχετικά με το αν θα περάσετε λίγο χρόνο μαζί μόνοι σας ή αν θα βγείτε με φίλους. Εάν και οι δύο είχατε μια δύσκολη μέρα, κουβαλάτε πολύ ένταση και δεν θα είναι εύκολο να βρείτε κοινό έδαφος. Ένας συμβιβασμός μπορεί να είναι η καλύτερη απάντηση. Ας περάσει ο καθένας μια ή δύο ώρες με τους φίλους του και μετά επιστρέψτε στο σπίτι και χαλαρώστε. Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/05 – Άφιξη νέου έρωτα – ισχυρογνωμοσύνη άντρα

Ζώδια Υδροχόος

Ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, αλλά κάποιος συνάδελφος μπορεί να σας ζητήσει να τον συνοδεύσετε σε μια εκδήλωση. Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εσάς. Κάτι τέτοιο είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε. Μην φοβάστε να πείτε όχι. Το πολύ πολύ, εμφανιστείτε για λίγο και μετά γυρίστε σπίτι να ξεκουραστείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με πολλά άτομα και κανέναν από αυτά δεν θα είναι διαθέσιμο. Ίσως θέλετε να επικοινωνήσετε με μια φίλη ή κάποια γυναίκα συγγενή που ζει πολύ μακριά. Θα αισθανθείτε απογοήτευση, καθώς έχετε κάποια ενδιαφέροντα νέα για αυτήν. Συνεχίστε να προσπαθείτε. Τελικά θα καταφέρετε να τη βρείτε και θα χαρεί πολύ που θα σας ακούσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο