Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξεκαθαρίσαμε την όποια διαφωνία είχαμε στο Survivor

Συνέντευξη  στο Λοιπόν  και στη Μαρία Σοφιανού, έδωσε η Σόφη Πασχάλη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Είχες συμμετάσχει στο «Survivor». Τι έχεις να θυμάσαι;

Το «Survivor» για εμένα ήταν σταθμός. Γιατί όλη αυτή τη θεωρία που έχω διδαχτεί, την έκανα πράξη. Για να έχω το δικαίωμα να προτείνω στους ανθρώπους ότι η ευτυχία βρίσκεται αφού βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, τα πρέπει μας, τους περιορισμούς μας, έπρεπε πρωτίστως να το κάνω εγώ η ίδια στον εαυτό μου. Για εμάς το πρώτο «Survivor» ήταν κάτι το εντελώς άγνωστο. Κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει.

Το ότι ήσουν γυμνάστρια, σε βοήθησε στο να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του παιχνιδιού;

Η συνθήκη είναι πραγματικά πάρα πολύ έντονη, γι’ αυτό και τα συναισθήματα πολλές φορές φαντάζουν ακραία. Όπως όταν βλέπουμε ένα έπαθλο επικοινωνίας, που όλοι κλαίμε, δεν προσποιούμαστε είναι πραγματικά αληθινό. Το ότι ήμουν δασκάλα yoga με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί δεν έτρεχα στο πικ των δυνατοτήτων μου, για να μην ανεβάσω παλμούς και να μπορέσω να συγκεντρωθώ γρήγορα στον στόχο.

Έχεις κρατήσει επαφή με κάποιους από τους συμπαίκτες σου;

Σχεδόν με όλους. Ωστόσο με κάποια παιδιά έχουμε δημιουργήσει και μια δυνατή φιλία. Η όλη εμπειρία που είχαμε εκεί, μας έχει ενώσει και αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνιέται.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχετε μιλήσει;

Μετά τον τελικό του «Survivor», το επόμενο βράδυ η παραγωγή είχε διοργανώσει ένα πάρτι για εμάς. Εκεί ξεκαθαρίσαμε την όποια διαφωνία είχαμε στο παιχνίδι. Ούτως η άλλως, θεωρώ ότι τα θέματα πρέπει να λύνονται με συζήτηση, γιατί δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος να κουβαλάω ένα αρνητικό παρελθόν. Ο θυμός μου κρατάει λίγο. Αν είχα μείνει στο παιχνίδι, θεωρώ θα το είχαμε λύσει κι εκεί. Κάποιες φορές χρειάζεται να συγχωρήσεις τον εαυτό σου που δεν ήσουν αρκετός εκείνη τη χρονική στιγμή να φερθείς καλύτερα.

Πιστεύεις ότι ο Τριαντάφυλλος σε δημοφιλία είναι ο νέος Ντάνος;

Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να συγκρίνω ανθρώπους. Άλλος ο Γιώργος κι άλλο ο Τριαντάφυλλος.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.