“Δίκασε” ο Μικρούτσικος όσα είδαμε στην υποδοχή του Τζέιμς: Μη χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια…Αυτό είναι ένα φάουλ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χωρίς να “στρογγυλέψει” καθόλου τον λόγο του,  σχολίασε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”,  την υποδοχή του Τζέιμς  Kαφετζή στη Ρόδο η οποία έγινε με βεγγαλικά, καπνογόνα και μουσική.

“Εάν αυτά τα πλάνα, σε μελλοντικές κοινωνίες, κρατηθεί αυτό το βιντεάκι και ένας ιστορικός του παρελθόντος – στο μέλλον – δει αυτά τα πλάνα από την Ελλάδα του 2021 και του πεις είναι η Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχιας, είναι η Ελλάδα κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας και μετά από ένα lockdown … η Ελλάδα που έχει περάσει μνημόνια … θα πει τότε ότι είναι ανιστόρητος, διότι αυτά εδώ τα πλάνα δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα.

Εδώ αποδεικνύεται η μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης, που ξέρει να πετάει τη μπάλα έξω για καθυστέρηση και ενώ τραβάμε και έχουμε χιλιάδες προβλήματα, μας κάνει σημαντικό κάτι που είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας και της παρατήρησης. Και όλα αυτά τα λέω με εκτίμηση στον Τζέιμς που τον θεωρώ νικητή, έχει την αγάπη μας την εκτίμησή μας… αλλά μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια ότι όλα είναι λυμένα και ενθουσιασμένη η νεολαία λέει “αού αού αού”. Αυτό είναι ένα φάουλ, όχι των παιδιών, αλλά εγγενής αδυναμία της τηλεόρασης που το παίρνει το αναγορεύει και το κάνει κεντρικό και μας πετάει μέσα στη λήθη των υπαρκτών προβλημάτων”.

Δείτε όσα είπε ο παρουσιαστής

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.