Πέτρος Φιλιππίδης: Επιχειρεί να εμφανιστεί από θύτης – θύμα – «Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα διαχυτική»

Την ευθύνη στα φερόμενα θύματά του επιχειρεί να ρίξει τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης, μέσα από την απολογία του, την οποία κατέθεσε μέσω υπομνήματος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πλέον κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού περνά στην αντεπίθεση και δηλώνει όχι μόνο ότι δεν προχώρησε στις άρρωστες πράξεις που του αποδίδονται, αλλά αντιθέτως ότι «η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε εμμονή μαζί μου».

Στην απολογία του ο κ. Φιλιππίδης επιχειρεί να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από αυτή που περιγράφουν οι καταγγέλλουσες.

Επιχειρεί να ρίξει την ευθύνη στο θύμα

Μια εξ αυτών είναι η καταγγελία της ηθοποιού Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε πει δημόσια πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι είχε ανάγκη για δουλειά, είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Όπως αναφέρει το υπόμνημα, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η RealNews, η καταγγέλουσα ηθοποιός για τον βιασμό, κόρη ηθοποιού, είχε ερωτική εμμονή μαζί του και τον παρενοχλούσε με μηνύματα και τηλεφωνήματα ενώπιον της συζύγου του.

«Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική… Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου».

  • Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Φιλιππίδη για Παπαχαραλάμπους – «Τα είχαμε – Κάναμε σεξ για πρώτη φορά…»

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηρίζει ψευδείς κι ανυπόστατες τις κατηγορίες και εκφράζει τον σεβασμό του στη γενετήσια ελευθερία και τη γυναίκα.

«Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία συνιστά κάποιο εκ των αντέρω αναφερόμενων αδικημάτων. Εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και στη γενετήσια ελευθερία».

Ακόμα, ο ίδιος όσον αφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του, υποστηρίζει στο σχετικό απολογητικό υπόμνημά του, «είναι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι».

Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έπεισε τον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη, και η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή.