Ζώδια σήμερα 15/05 Σάββατο

Ζώδια σήμερα 15/05 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 15/05 Κριός .

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε πιο επίσημη την σχέση σας. Τον τελευταίο καιρό δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποια πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι και ο/η σύντροφός σας έχει το δικό του/της μερίδιο ευθύνης. Έχετε λίγο χρόνο για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Επωφεληθείτε από αυτήν την περίοδο επανεκτίμησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Ταύρος

Ίσως θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τα πιο κοντινά σας άτομα. Το πιθανότερο είναι ότι τον τελευταίο μήνα απλά σπρώχνετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, ελπίζοντας ότι θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Ήρθε η ώρα να ξαναδείτε την κατάσταση με μια νέα οπτική. Θα πρέπει να είστε πολύ πιο ειλικρινείς σχετικά με όσα θέλετε στην προσωπική σας ζωή.

Ζώδια Δίδυμοι

Αναρωτιέστε κάποια πράγματα για τα συναισθήματά σας. Ξέρετε την παγίδα στην οποία πέφτουν οι περισσότεροι δεσμευμένοι; Αισθάνονται τόσο κοντά στους συντρόφους τους που συχνά ξεχνούν τον εαυτό τους. Μερικές φορές είναι εύκολο να μπερδέψετε τα συναισθήματά σας με αυτά του/της συντρόφου σας. Σήμερα πρέπει να σκεφτείτε πώς αυτό επηρεάζει τη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-31/05 Μηνύματα και αποκαλύψεις απο το μέλλον

Ζώδια σήμερα 15/05 Καρκίνος

Δεν μπορείτε να καθίσετε σε ένα μέρος ακίνητοι για πολύ. Δυσκολεύεστε να ξεκουράσετε το σώμα σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αυτή τη στιγμή πιθανόν να περνάτε από μια φάση μεταμόρφωσης που δεν σας επιτρέπει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας. Αφιερώστε χρόνο για να διαλογιστείτε και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή σας;

Ζώδια Λέων

Είστε τρυφερά άτομα από τον χαρακτήρα σας, αλλά ποτέ δεν θα το παραδεχτείτε στον εαυτό σας, και πολύ περισσότερο σε κάποιον άλλο. Μερικές φορές φαίνεται ότι τη βρίσκετε με τις συναισθηματικές απογοητεύσεις. Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να σκεφτείτε εάν αυτό ισχύει ή όχι για εσάς. Μιλάτε σε άλλους για τις συναισθηματικές σας ανάγκες; Αλλιώς πώς περιμένετε να μαντέψουν τι χρειάζεστε;

Ζώδια Παρθένος

Δεν σας πειράζει να είστε συμβατικοί στις σχέσεις σας. Στην πραγματικότητα, αυτή η συμβατικότητα συχνά είναι ο λόγος που έχετε προβλήματα. Εάν αναρωτιέστε συχνά τι είναι η ηθική και σε τι βασίζεται, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείτε αυτά τα ερωτήματα και να προσπαθήσετε να δώσετε απαντήσεις.

Ζώδια σήμερα 15/05 Ζυγός

Δεν είστε αρκετά συγκεκριμένοι. Το σύνθημά σας είναι: “όλα είναι σχετικά.” Ωστόσο, η προσοχή στις λεπτομέρειες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι παραβλέπετε τις βασικές αρχές. Οι φίλοι σας θα σας το πουν αυτό. Αν είστε καλλιτέχνης, μπορείτε να προσπαθήσετε σήμερα να είστε λίγο πιο προσγειωμένοι και ξεκάθαροι στην έκφρασή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ειδικά σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια σχέση, να μετακομίσετε με τον/την σύντροφό σας ή να παντρευτείτε, μπορεί να αισθάνεστε μια εσωτερική αναταραχή. Επωφεληθείτε από την ενέργεια της μέρας για να επαναξιολογήσετε τα πράγματα αντικειμενικά. Ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν προτού προχωρήσετε παρακάτω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι κάτι σας κρατά πίσω. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τώρα. Εάν αφήσετε τις σκέψεις σας να σας καταβάλλουν, δεν θα προχωρήσετε σε κανένα τομέα της ζωής σας! Για παράδειγμα, μπορεί να φοβάστε να προχωρήσετε περισσότερο στη σχέση σας λόγω των προηγούμενων αποτυχιών σας. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας και προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς.

Ζώδια Αιγόκερως

Πλέον ψάχνετε νέες αξίες στην προσωπική σας ζωή. Δεν ενδιαφέρεστε πια για επιφανειακές ή επιπόλαιες σχέσεις. Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε διαφορετικά είδη ανθρώπων και να επιλέξετε φίλους που αξίζει πραγματικά να έχετε στη ζωή σας. Μην ανησυχείτε εάν θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω για να επανεκτιμήσετε την κατάσταση. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή από αυτή για να το κάνετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-31/05 Μηνύματα και αποκαλύψεις απο το μέλλον

Ζώδια Υδροχόος

Ίσως θελήσετε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι στο παρελθόν σας για να επισκεφθείτε μερικούς παλιούς φίλους. Έχετε μια νοσταλγική διάθεση και σκέφτεστε τόσο τις καλές όσο και τις άσχημες αναμνήσεις σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να σπάσετε κάποιους αρνητικούς δεσμούς με το παρελθόν σας. Εάν ο/η σύντροφός σας ανησυχεί για αυτή την επιστροφή σας στο παρελθόν καθησυχάστε τον/την.

Ζώδια Ιχθύες

Εάν ανησυχείτε επειδή κάποια κοντινά σας άτομα φαίνονται υπερβολικά προσκολλημένα επάνω σας προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Είναι μια καλή περίοδος για να κρατήσετε τις αποστάσεις σας και να εξετάσετε τις σχέσεις σας με μια προοπτική προκειμένου να αποφασίσετε τι πραγματικά αξίζει για εσάς. Κάποιος/α μπορεί να σας ζητήσει να ισχυροποιήσετε τον δεσμό σας τους επόμενους μήνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο