Ατάκες φωτιά του Αναστό για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Μήτρογλου και… τελικό

0
4

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στον Κώστα Μήτρογλου.

«Έχασε το τσαφ ο Μήτρογλου. Είναι παίκτης της περιοχής και αν δεν έχει συνεχόμενα παιχνίδια δεν βρίσκει ρυθμό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό: «Όταν η διαφορά είναι πάνω από 20 βαθμούς τι θα έκαναν; Σίγουρα ήταν διεκπεραίωση το χθεσινό παιχνίδι αλλά ο τελικός είναι άλλο παιχνίδι. Η διαφορά είναι μεγάλη και μου φαίνεται δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός σε κακή ημέρα και ο ΠΑΟΚ στην καλύτερη του. Τότε έχει τύχη ο ΠΑΟΚ. Κανένας τελικός δεν κρίνεται εκ των προτέρων. Ο Ολυμπιακός έχει μια σταθερότητα στην απόδοση του ενώ ο ΠΑΟΚ σκαμπανεβάσματα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει συγκεκριμένο στυλ και κάποιες φορές του βγαίνει και άλλες όχι. Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί να έχει κάποιες αρχές στο παιχνίδι του και έτσι θα πάει και στον τελικό. Έχουν παίξει πολλές φορές μεταξύ τους δεν υπάρχουν μυστικά. Ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει να αμυνθεί αλλά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του. Ο Ολυμπιακός έχει μια ποικιλία στο παίξιμο του και επιτίθεται από άξονα και πλευρές. Θα παίξει ρόλο και η ποιότητα του κάθε παίκτη».

Για Μήτρογλου: «Ένας καλός παίκτης αλλά όταν δεν είσαι στο εσωτερικό μιας ομάδας δεν μπορείς να έχεις άποψη. Έχω ξαναπεί ότι είναι καλός παίκτης και θα φανεί στο γήπεδο αν η απουσία του θα τον επηρεάσει. Φάνηκε ότι τον επηρέασε. Έχασε το τσαφ ο Μήτρογλου. Είναι παίκτης της περιοχής και αν δεν έχει συνεχόμενα παιχνίδια δεν βρίσκει ρυθμό».