ΜasterChef 5: Mελαγχολία, δάκρυα και θλίψη φέρνει η αποψινή αποχώρηση

0
10

O Γιάννης Αυλωνίτης κέρδισε τη χθεσινή ασυλία και πέρασε στους οκτώ του MasterChef 5, μαζί με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τονΤζιοβάνι Σκαράτζι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

Άλλη μια ευκαιρία, για μια ακόμα ασυλία, έρχεται από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με  ζητούμενο κάτι απλό μεν αλλά αρκετά απαιτητικό για τον χρόνο, που έχουν στη διάθεσή τους οι πέντε υποψήφιοι, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσιος Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Παύλος Χάππιλος. Είναι από τις στιγμές που η ελάχιστη έλλειψη  συγκέντρωσης μπορεί να αποβεί μοιραία, αφού η ασυλία είναι πολύτιμη σε αυτήν τη φάση του διαγωνισμού.

Με τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση να περνάνε στο επόμενο στάδιο, σημαντικά σημερινά στοιχεία, για την παραμονή στον διαγωνισμό, θα είναι η οργάνωση σκέψης, η απόλυτη συγκέντρωση και η απομόνωση του εξώστη.

Το πιάτο του σημερινού καλεσμένου των τριών chef κριτών, Βασίλη Μουρατίδη, θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, που θα κληθούν να το αντιγράψουν,μετατρέποντας τη δοκιμασία σε πραγματικό μαγειρικό ντέρμπι!

Η μέρα θα κλείσει με μια μελαγχολική αποχώρηση, που φέρνει δάκρυα και θλίψη στα πρόσωπα αρκετών αλλά και σκέψεις σχετικά με τα αποτελέσματα της στρατηγικής, που ακολουθούν κάποιοι.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.