Ξεσπά o γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη: «19 χρόνια προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον»

0
5

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη βάζει στη θέση τους τους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να τον διαβάλλουν με κίτρινα δημοσιεύματα και μιλάει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το περιστατικό που τον εξόργισε.

Ο 19χρονος Νίκος Μπάρκουλης ο οποίος μεγάλωσε αρκετά και μοιάζει απίστευτα τον γοητευτικό πατέρα του, ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, εκφράζεται συχνά μέσα από βίντεο στο  TikTok.

Ο νεαρός γιος του καταξιωμένου Έλληνα ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την 23η Αυγούστου 2016, μιλάει για ένα βίντεο του το οποίο βασίστηκε σε ένα trend του TikTok και το οποίο ορισμένοι εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να τον διαβάλουν. Ο Νίκος Μπάρκουλης σύμφωνα με το trend της δημοφιλούς πλατφόρμας έπρεπε να δώσει το χέρι του στο άτομο που του κατέστρεψε τη ζωή, με τον ίδιο να επιλέγει τον πατέρα του, αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι «έφυγε» πολύ νωρίς και δεν πρόλαβε να τον χαρεί. Αμέσως κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία έγραφαν ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης κατέστρεψε τη ζωή του γιού του.

Απευθυνόμενους σε όλους όσους εκμεταλλεύτηκαν το βίντεό του για να αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις, ο Νίκος Μπάρκουλης με αυστηρό ύφος αναφέρει:

«Έκανα ένα βίντεο, ήταν ένα trend που έλεγε δώσε το χέρι σου στο άτομο που σου κατέστρεψε τη ζωή. Το έδωσα στον πατέρα μου, μόνο που έκανα ένα twist είπα “μπαμπά που έφυγες τόσο νωρίς” εννοώντας που έφυγες τόσο νωρίς από τη ζωή μου μιας και ήμουν τόσο μικρός σε ηλικία. Οι δημοσιογράφοι απ΄ ότι φαίνεται δε ξέρουν να διαβάζουν και αποφάσισαν να γράψουν στο άρθρο ότι ο πατέρας μου, μου κατέστρεψε τη ζωή και άλλα τέτοια άσχημα πράγματα. Δεν έχω να δικαιολογήσω κάτι γιατί δεν έγραψα κάτι λάθος. Δε φταίω εγώ αν κάποιος δεν ξέρει την γλώσσα της χώρας του. Απλά να πω ότι με ακολουθάγατε τότε, με ακολουθάτε τώρα και πέντε χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου ακόμα ασχολείστε μαζί του. 19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον, 5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για τη ζωή μου. Δε σας το επιτρέπω» αναφέρει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη.

@nikosmparkoulis

19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κανατε και με εκείνον,5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για την ζωή μου.Δεν σας το επιτρέπω!

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Mparkoulis

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.