Άννα Αδριανού: Εκεί έγινα κομμάτια….

0
5

«Τελικά δε μπόρεσα. Στην Ελλάδα η υιοθεσία είναι δύσκολη. Είναι φοβερό να μεγαλώνει ένα παιδί σε ίδρυμα», δήλωσε  η Άννα Ανδριανού, στ “Μεσάνυχτα” που ήταν καλεσμένη,  μιλώντας για το περιστατικό κατά το οποίο επιθυμούσε να υιοθετήσει παιδί, όμως δεν της το επέτρεψαν. Η αγάπη και η φροντίδα που διοχετεύει στα αδέσποτα ζώα και τα λόγια του πατέρα της για την περίπτωση που η ίδια γινόταν μητέρα.

“Ένας άνθρωπος που προσπαθεί για τα αδέσποτα ζώα, φαντάσου πως θα είναι και με τα αδέσποτα παιδιά. Κάποια στιγμή είχε βγει μια ανακοίνωση για ένα παιδάκι που ήταν στο ορφανοτροφείο και θα τυφλωνόταν κι εκεί έγινα κομμάτια. Το ήθελα πάρα πολύ αλλά δεν στο δίνουν. Δεν έκανα κάποια τρομερή διεκδίκηση αλλά ρώτησα τι μπορεί να γίνει. Τότε ήμουν χωρισμένη και δεν είχα και κάποια πολύ καλή οικονομική κατάσταση για να τα ξεπερνά όλα κι επειδή το παιδί είχε προβλήματα, δεν θα μου το έδιναν. Γενικά στην Ελλάδα η υιοθεσία είναι δύσκολη και δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά να μεγαλώνουν στα ιδρύματα. Σε ένα γύρισμα είχαμε πάει στο Έλενα κι υπήρχαν παιδιά παρατημένα, τα οποία σε τραβούν για να τα πάρεις… Φοβάμαι ότι θα κολλήσω άσχημα αλλά θα μου άρεσε να πηγαίνω εκεί»

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.