Το μουσικό πάρτι ξεκίνησε από το Σάββατο και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο λόγος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ελένη Μενεγάκη οι οποίες «βρέθηκαν» στο Instagram προκαλώντας ενθουσιασμό σε όσους τους παρακολούθησαν.

Χιλιάδες χρήστες του Ιnstagram συντονίστηκαν και παρακολούθησαν την διαδικτυακή συνάντηση τους από την οποία δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις.

Χιλιάδες άτομα είδαν το insta live τους και ανάμεσα στα άτομα ήταν και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος που της έστελνε μηνύματα και εκείνη χαμογελούσε που τα έβλεπε…

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Από τη συζήτηση ωστόσο δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αναφορές στην νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που πρόκειται να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο από το Mega.

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως η εκπομπή της θα βγει νωρίς, συγκριτικά με τις άλλες χρονιές που έκανε πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. «Φέτος θα ξεκινήσω νωρίς» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη και υπογράμμισε ότι ψάχνει τους συντελεστές της εκπομπής της αυτή την περίοδο!

«Είμαι έτοιμη με τρομερή όρεξη, όσο δε φαντάζεσαι» είπε η Ελένη Μενεγάκη στην κουμπάρα της.

Μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου τη ρώτησε τι έχει ετοιμάσει για την πρώτη εβδομάδα σχετικά με το μουσικό μέρος, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Είμαι έτοιμη με τρομερή όρεξη, όσο δε φαντάζεσαι. Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί. Ακόμη στήνουμε την εκπομπή. Το μουσικό μέρος ανέλαβε το» δίνοντάς της τη μουσική επιμέλεια της εκπομπής!