Σιωπηλός Δρόμος: Το λάθος της Μαντώς που θέτει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις

0
1

Ο Σπύρος απευθύνεται σε ένα ιδιωτικό γραφείο ερευνών ώστε να βρει τα παιδιά. Από την άλλη η Θάλεια έρχεται σε επαφή με τον Μιχάλη αγνοώντας πως είναι ένας από τους απαγωγείς, ενώ η Μαντώ κάνει ένα τραγικό λάθος, που θέτει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις.

Οι μέρες περνούν και η αγωνία των γονιών για τα παιδιά τους που έχουν απαχθεί γιγαντώνεται. Το μόνο που σκέφτονται είναι πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και θα τα αγκαλιάσουν ξανά.

Ο Σπύρος δεν εμπιστεύεται την έρευνα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την υπόθεση η Αστυνομία και ο Νάσος, που είναι ο επικεφαλής.

Έτσι, σύμφωνα με το my tv αποφασίζει να απευθυνθεί σε ιδιωτικό γραφείο ερευνών. Παράλληλα, η παρουσία του Πέτρου, του πρώην σύζυγου και βιολογικού πατέρα της Αριστέας αναστατώνει την Αθηνά και τον Βασίλη.

Η επιμονή του μάλιστα να περνά χρόνο με την Αθηνά δημιουργεί περισσότερες εντάσεις ανάμεσα στην τελευταία και τον Βασίλη.

Ο τελευταίος, αδυνατεί δείξει ψυχραιμία και να διαχειριστεί την ήδη βεβαρημένη σχέση τους. Την επόμενη μέρα, η Θάλεια έρχεται σε επαφή με τον Μιχάλη. Φυσικά, η κοπέλα αγνοεί πως εκείνος είναι ένας από τους απαγωγείς των παιδιών. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, συλλαμβάνεται ο απολυμένος οδηγός ως ύποπτος για την απαγωγή.

Τότε βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα σημαντικά στοιχεία και ανοίγει μία παλιά υπόθεση μπούλινγκ, που συγκαλύφθηκε από το ιδιωτικό σχολείο. Την ίδια ώρα, η Μαντώ κάνει ένα τραγικό λάθος, που θέτει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις με τους δράστες.