Ζώδια σήμερα 22/04 Πέμπτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 22/04 Κριός .

Μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά για να σηκωθείτε από το κρεβάτι σήμερα,, αλλά όταν το κάνετε θα αξίζει τον κόπο. Θα διαπιστώσετε ότι όσο πιο ειλικρινείς είστε με τους ανθρώπους γύρω σας, τόσο περισσότερες απολαβές θα λαμβάνετε. Το να είσαι αξιόπιστοι είναι σημαντικό για εσάς. Συμπεριφερθείτε δυναμικά και να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Μην προσπαθείτε να μπείτε σε ένα καλούπι που δεν σας ταιριάζει. Ίσως να έχετε περάσει από αρκετές αλλαγές τον τελευταίο καιρό αλλά υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σας πιέζουν να συμπεριφέρεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο που τους βολεύει. Μην τους αφήσετε. Πείτε τους ότι σας ενοχλεί να σας αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρχουν κάποια μηνύματα που υποβόσκουν στα λόγια των άλλων σήμερα στα οποία πρέπει να δείξετε προσοχή. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να προσπαθούν με υπονοούμενα να πατήσουν τα κουμπιά σας. Αντιμετωπίστε τους ευθέως. Μην αγνοείτε τις λεπτομέρειες στην συμπεριφορά τους. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω.

Ζώδια σήμερα 22/04 Καρκίνος

Μην συνεχίζετε να παίζετε τα ίδια παιχνίδια εάν δεν θέλετε να επαναλαμβάνονται οι ίδιες κωμικοτραγικές καταστάσεις. Με το να βάζετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας σε ρόλο θύματος, ανοίγετε τον δρόμο στην χειραγώγηση από τους άλλους. Για να σταματήσετε το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι έχετε σημαντικό ρόλο στη διαδικασία επούλωσης. Αναγνωρίστε ότι έχετε τη δύναμη και το θάρρος να αλλάξετε.

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για εσάς. Ενθαρρύνεστε να αναλάβετε δράση σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό πεδίο. Μαγειρέψτε ένα υπέροχο δείπνο και μοιραστείτε το με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Δώστε στην καρδιά σας την ευκαιρία να εκφραστεί χωρίς περιορισμούς. Η θηλυκή και η αρσενική σας πλευρά συντονίζονται απόλυτα τώρα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να εξισορροπήσετε αυτές τις δύο πτυχές του εαυτού σας.

Ζώδια Παρθένος

Ασχοληθείτε με τον κήπο σας σήμερα. Αν δεν έχετε, αγοράστε μερικές γλάστρες για το μπαλκόνι σας. Είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με τη μάνα γη, οπότε σηκώστε τα μανίκια σας και βρωμίστε τα χέρια σας. Η αίσθηση σύνδεσης με το έδαφος είναι ένα σημαντικό βήμα για την αυτοπραγμάτωση σας. Αγοράστε μερικούς σπόρους, λίπασμα και ένα ποτιστήρι. Θα αισθανθείτε υπέροχα δημιουργώντας ζωή.

Ζώδια σήμερα 22/04 Ζυγός

Η σημερινή μέρα ευνοεί τον ρομαντισμό. Αγαπήστε τους κοντινούς σας ανθρώπους αλλά μην τους πνίγετε. Όσο περισσότερο χαλαρώνετε την στάση σας, τόσο περισσότερο έλεγχο της κατάστασης θα αποκτάτε. Το να κόψετε τις αλυσίδες με το παρελθόν είναι το πρώτο βήμα για να προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας. Ίσως να μην συνειδητοποιείτε πόσο μια κατάσταση από το παρελθόν σας κρατά πίσω.

Ζώδια Σκορπιός

Οι ενεργητικές και οι δεκτικές πτυχές του χαρακτήρα σας ενώνονται. Υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο πτυχών. Είστε σε θέση να προσελκύσετε την ευημερία και την αγάπη που επιθυμείτε με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην ισορροπία ανάμεσα στο δούναι και λαβείν.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Η σημερινή είναι μια φανταστική μέρα για εσάς. Η αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας βγαίνει προς τα έξω και σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Είτε θέλετε να αναλάβετε δράση είτε να χαλαρώσετε οι συνθήκες σας ευνοούν. Η δημιουργικότητά σας είναι επίσης στο αποκορύφωμα. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενέργεια για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και σημαντικό.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι μακροχρόνιες σχέσεις χρειάζονται δουλειά. Κανείς δεν είπε ότι είναι κάτι εύκολο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβάλλουν έναν τρόπο ζωής που κάνει τον δικό σας να φαίνεται βαρετός και μονότονος. Συνειδητοποιήστε ότι η ζωή σας μπορεί επίσης να είναι καλή και ενδιαφέρουσα – άλλωστε η πραγματικότητα είναι καλύτερη από την κινηματογραφική εκδοχή.

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε τη μεγάλη σας κίνηση. Εάν υπάρχει κάτι που πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε και αφορά την ερωτική σας ζωή, αυτή είναι η ιδανική μέρα. Προσεγγίστε όλες τις καταστάσεις με πρακτικότητα και ενδιαφέρον. Οργανώστε τα μελλοντικά σας σχέδια με αυτοπεποίθηση και μην κοιτάτε πίσω. Απολαύστε όσα σας χαρίζουν ευχαρίστηση. Κάντε ένα μασάζ ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο απόψε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα μετατοπίστε την προσοχή σας από τον εαυτό σας και επικεντρωθείτε σε κάποιον άλλο για μια μέρα. Αυτό δεν σημαίνει να το κάνετε με τέτοιο τρόπο ώστε το άλλο άτομο να εστιάσει σε εσάς. Ούτε σημαίνει να τραβήξετε την προσοχή του για να έχετε κάποιον να σας ακούει. Προσελκύστε την προσοχή κάποιου επειδή θέλετε πραγματικά να ακούσετε τι έχει να πει.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο