Για τη συμμετοχή του στο «Νomads», την πρόταση γάμου στη γυναίκα του αλλά και για την αγάπη του με τα ζώα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» ο Γιώργος Μαυρίδης.

Όπως ανέφερε, παρότι ήταν αντίθετος στα ριάλιτι, συμμετείχε στο Nomads προκειμένου με όσα χρήματα θα έβγαζε, να ανακαίνιζε μια πτέρυγα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη, κάτι που εντέλει, λόγω γραφειοκρατίας δεν ευδοκίμησε.

«Ήθελα να κάνω ένα τεράστιο έργο, κοντά στα 200.000 ευρώ στο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη. Όμως βρήκα ένα γραφειοκρατικό τοίχος, κρατικά ο μηχανισμός δεν άφηνε να γίνει συμφωνία. Από εκεί πήρα μάθημα και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα να ασχολείσαι με ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν μεγάλο αγώνα για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους ή ζώα» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Είμαι από αυτούς που έχω μιλήσει αρνητικά για τα ριάλιτι. Όσο μου γινόταν προτάσεις, σκέφτηκα ότι είναι ένας σκασμός λεφτά, τύπου 5.000 ευρώ την εβδομάδα, σκέφτηκα ‘’πάρτα και δώστα κάπου που αξίζουν’’. Και αν βγουν κάποιοι να πουν ότι έκανα κωλοτούμπα, δεν πειράζει. Πήγα, και πέρασα ωραία στο Nomads, παρότι ήταν δύσκολα» πρόσθεσε.

Ακόμα, ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αναφέρθηκε στα social media και στην κριτική που γίνεται στο διαδίκτυο.

«Νέο δικαστήριο το ίντερνετ. Επειδή με μεγάλωσε μόνη της η μητέρα μου, μονίμως είχαμε το τι θα πει η γειτονιά. Μου έμεινε αυτή η νοοτροπία και άρχισα να τη μεταφέρω στη ζωή μου. Και αυτό είναι πολύ λάθος. Κάποια στιγμή είπα στοπ. Ότι και να κάνεις, αυτό που θέλει να καταλάβει ο άλλος για σένα, αυτό θα καταλάβει» τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης

Η πρόταση γάμου και το παιδί

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρίδης, αποκάλυψε το πώς έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο που εκείνη έχει από τον προηγούμενο γάμο.

«Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα. Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα στα μπαλάκια που πετάμε στην Μόλι και την Τσίχλα. Βάζω την κάμερα να γράφει και λέω στην Κρίστι, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά. Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστι νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. Το βρίσκει η Μόλι και αρχίζω να το ξετυλίγω. Με κοίταγε η Κρίστι. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει. Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο παιδί της συντρόφου του, ο Γιώργος Μαυρίδης δήλωσε:

«Ο Άκης είναι ένα παιδί που έχω δεθεί πάρα πολύ. Ποτέ δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του πατέρα του. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι να στεναχωρήσω αυτό το παιδί. Του δίνω όσο μπορώ περισσότερη αγάπη, χωρίς να παρεμβαίνω στο τι λένε οι γονείς. Για μένα είναι ο νέος μου κολλητός μου».

«Το Σπίτι των Αγγέλων»

Τέλος, ο Γιώργος Μαυρίδης, αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ του ονόματι «Το Σπίτι των Αγγέλων».

Όπως εξήγησε, αφορμή για αυτό το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, στάθηκε μια φρικτή κακοποίηση που υπέστη ένα σκυλάκι στην Ξάνθη. Ταυτόχρονα, μέσω χορηγιών, ο Γιώργος πέτυχε να ανακαινιστεί η φιλοζωΐκη της Ξάνθης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στο Πάμε Δανάη: