Ταρώ 18/04 Κυριακή Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 18/04 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 9 των κυπέλλων, ανάποδα .

Δεν θα είναι εύκολο… αλλά θα θυμηθείτε τους στόχους που έχετε θέσει και το χρόνο που θα χρειαστείτε για να τους πετύχετε. Είστε έτοιμη να προσπαθήσετε σκληρά για να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. Όμως αυτή τη στιγμή, είναι καλύτερα να μην βιαστείτε και να μην το παρακάνετε. Με την ησυχία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων

Όταν βιώνετε κάποια απογοήτευση στη ζωή, νιώθετε πως έφτασε το τέλος του κόσμου – όμως δεν είναι έτσι. Μόλις αντιμετωπίσατε ένα τεράστιο χτύπημα και τώρα νιώθετε πολύ άσχημα. Όμως αύριο τα πράγματα θα σας φανούν καλύτερα.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Η καλή τύχη έρχεται πάντα, ακόμα και όταν δεν την ψάχνετε. Μπορεί να αισθάνεστε πως δεν συμβαίνουν πολλά καλά τελευταία… αλλά σύντομα όλα θα αλλάξουν. Δεν είναι πάντα εμφανές, αλλά εξαιτίας των προκλήσεων της ζωής, κάποιες φορές δυσκολεύεστε να δείτε τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε περισσότερο, όταν αυτό που θέλετε φαίνεται απρόσιτο.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας μιλάει για αταίριαστες σχέσεις

 

Ταρώ 18/04 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος, ανάποδα

Είστε τελικά έτοιμη να αφήσετε πίσω σας αυτό το πρόβλημα και να προχωρήσετε σε μια πιο υγιεινή έκδοση του εαυτού σας. Μπορεί να είστε έτοιμη να ξεκινήσετε έναν νέο στόχο στη ζωή, τώρα που η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται και θέλετε να αναλάβετε τον κόσμο!

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των ξιφών

Έχετε ισχυρές απόψεις και είναι δύσκολο να μην τις εκφράσετε. Όμως, όταν λέτε στους ανθρώπους αυτό που πιστεύετε, να είστε προσεκτική. Τα άσχημα συναισθήματα είναι δύσκολο να θεραπευτούν. Χρησιμοποιήστε τα λόγια σας για να φέρετε την αλήθεια στο φως, αλλά μην απενεργοποιήσετε την όποια σχέση.

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών, ανάποδα

Κανείς δεν ξέρει τα ελαττώματά σας καλύτερα από εσάς. Νομίζετε ότι είναι εκθαμβωτικά, αλλά αυτός είναι δικός σας φόβος. Οι άνθρωποι βλέπουν πραγματικά ένα καταπληκτικό άτομο, όταν βρίσκεστε κοντά. Δεν χρειάζεται να κρύβετε ποια είστε, γιατί όλοι λατρεύουν αυτό που βλέπουν.

Ταρώ 18/04 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Όταν σέρνεται η αμφιβολία στη ζωή σας, μην την αφήνετε να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Φυσικά δεν χρειάζεται να αγνοήσετε αυτό που αισθάνεστε αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα κάθε κατάστασης. Εξετάστε τη λοιπόν. Κάντε ερωτήσεις. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για να νιώσετε καλύτερα γνωρίζοντας πώς θα προχωρήσετε.

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν, γι’ αυτό και γίνονται λάθη. Αν αισθάνεστε συγκλονισμένη, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να ξεκουραστείτε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος, ανάποδα

Είστε έτοιμη να περάσετε καλά και να δείτε τα πράγματα να λειτουργούν υπέρ σας. Παραμένετε αισιόδοξη ανεξάρτητα από ό,τι εμφανιστεί. Είστε δυνατή και αποφασισμένη….και αυτό θα σας φέρει θετικά πράγματα.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων, ανάποδα

Η μέρα απαιτεί πολλά από εσάς, αλλά έχετε ό, τι χρειάζεται για να δείξετε στον κόσμο πως μπορείτε να τα αναλάβετε. Ξέρετε πως η ζωή δεν προσφέρει κάτι αν δεν το κερδίσετε. Γι’ αυτό κοπιάστε περισσότερο για να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες της ζωής.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας μιλάει για αταίριαστες σχέσεις

 

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Δείξτε στον κόσμο ότι έχετε μεγάλη καρδιά! Τίποτα δεν θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα από το να προσφέρετε κάτι σε ένα άτομο που ξέρετε ότι το χρειάζεται. Φανταστείτε το χαμόγελο στο πρόσωπο του φίλου σας ή την ανακούφιση που θα νιώσει, όταν του δώσετε αυτό που χρειάζεται, την κατάλληλη στιγμή.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ράβδων

Πιστέψτε στον εαυτό σας. Κάθε μέρα απαιτεί λίγη παραπάνω πίστη στις ικανότητές σας. Όταν δεν νιώθετε έτσι, τότε δανειστείτε την πίστη που έχει ένας φίλος για σας και συνεχίστε. Τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο