Ζώδια σήμερα 17/04 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 17/04 Κριός .

Αν αντιμετωπίσετε κάποια απογοήτευση σήμερα, προσπαθήστε να μην την αφήσετε να σας καταβάλλει. Μπορεί να λάβετε μια επιστολή ή ένα τηλεφώνημα που θα φέρνει άσχημα νέα. Ενδεχομένως να μην μπορέσετε να συναντηθείτε τελικά με κάποιο πρόσωπο που θέλατε να δείτε ή κάποιος φίλος σας απορρίψει την πρόσκλησή σας για μια έξοδο. Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει την διάθεσή σας. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα σας πιάνει ανησυχία για την οικονομική σας κατάσταση. Περνάτε μια φάση όπου έχετε έλλειψη μετρητών. Εάν κάποια χρήματα που περιμένατε καθυστερούν, μπορεί να αρχίσετε να ανησυχείτε. Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε τα έξοδα σας. Κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να μειώσετε αυτό το άγχος.

Ζώδια Δίδυμοι

Ένα αναπάντεχο γεγονός μπορεί να σας κάνει να αποχωριστείτε προσωρινά τον/την σύντροφό σας σήμερα. Σας βασανίζει η άγνοιά σας για το συμβάν και ο ρόλος του/της συντρόφου σας σε αυτό. Μπορεί να αμφιβάλλετε για τα κίνητρά του/της. Εάν ναι, ίσως είναι καλύτερο να μιλήσετε απευθείας μαζί του/της και να ξεκαθαρίσετε τυχόν υποψίες.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας μιλάει για αταίριαστες σχέσεις

Ζώδια σήμερα 17/04 Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως αδιάθετοι σήμερα και να χρειαστεί να διακόψετε την εργασία σας. Γενικά είστε ένα πολύ δραστήριο άτομο και όταν δεν είστε σε θέση να κάνετε αυτά που θέλετε απογοητεύεστε και εκνευρίζεστε. Πηγαίνετε άμεσα στο γιατρό ώστε να καταφέρετε να το ξεπεράσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ζώδια Λέων

Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Ίσως αυτός/αυτή να ζηλεύει λίγο τους φίλους σας ή να αισθάνεται ότι μένει εκτός. Ίσως έχετε λάβει πρόσφατα προσκλήσεις που είναι μόνο για εσάς. Δεν θα πάθετε κάτι αν απορρίψετε κάποιες για να μείνετε μαζί του/της. Έτσι θα του/της δείξετε πόσο νοιάζεστε για αυτόν/αυτήν.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να πάρετε ρεπό από τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να θέλετε να ολοκληρώσετε κάποια προσωπικά εγχειρήματα που έχετε αφήσει στη μέση. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα καταφέρετε, καθώς το μυαλό σας θα τριγυρνάει συνεχώς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε κάτι.

Ζώδια σήμερα 17/04 Ζυγός

Θα βυθιστείτε στις αναμνήσεις σήμερα. Μπορεί το μυαλό σας να τριγυρνά σε φίλους και συγγενείς που ζουν πολύ μακριά. Θα έχετε μια νοσταλγία, για να μην πούμε μελαγχολία σκεπτόμενοι τις παλιές καλές εποχές. Κάντε μερικά τηλεφωνήματα στα άτομα αυτά για να σας φτιάξει η διάθεση. Εάν δεν μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, αφιερώστε λίγο χρόνο αναζητώντας ένα άλμπουμ φωτογραφιών για να το φέρετε πιο κοντά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει σύγχυση στα οικονομικά θέματα. Ενδέχεται να υπάρχει απροσδόκητη καθυστέρηση σε κάποια χρήματα που σας οφείλονται. Το να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μπορεί να αποδειχθεί λίγο απογοητευτικό αλλά όχι αδύνατο. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν είστε σίγουροι για την οικονομική σας κατάσταση, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μιλήσετε με κάποιον ειδικό, για να την κατανοήσετε καλύτερα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Χρειάζεστε επιβεβαίωση σήμερα. Προβλήματα με φίλους ή με τον/την σύντροφό σας σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς, συναισθηματικά αποκλεισμένοι και ότι δεν σας αγαπούν. Μάλλον παίρνετε τα πράγματα πιο σοβαρά από όσο χρειάζεται. Ίσως μια παρανόηση να προκάλεσε αυτή την κατάσταση. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσετε τα κοντινά σας άτομα και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Νιώθετε κάπως μελαγχολικοί σήμερα. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείτε μια αδιαθεσία. Εάν ναι, φροντίστε να πάτε άμεσα στο γιατρό. Αυτό μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ανεπιθύμητη εξέλιξη για εσάς, καθώς σας αποτρέπει από ορισμένες δραστηριότητες. Εάν ενεργήσετε όμως τώρα, θα το ξεπεράσετε και θα επανέλθετε γρήγορα στην καθημερινότητά σας.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας μιλάει για αταίριαστες σχέσεις

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά και ανασφάλεια, λόγω έλλειψης επαφής με έναν/μία φίλο/η ή με κάποιον/α σύντροφο. Ίσως αναρωτιέστε αν αυτό το άτομο σας έχει ξεχάσει ή απλά δεν νοιάζεται πια για εσάς. Αφιερώστε χρόνο για να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με αυτό το άτομο. Το πιθανότερο είναι ότι οι εικασίες σας δεν έχουν βάση. Καλύτερα να το αντιμετωπίσετε άμεσα παρά να κάνετε υποθέσεις.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα φαίνεται δύσκολο να ισορροπήσετε την επαγγελματική και την προσωπικής ας ζωή. Οι επαγγελματικές σας ευθύνες μπορεί να βαραίνουν τόσο το μυαλό σας, ώστε να επηρεάζουν το σπίτι σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια εσωτερική σύγκρουση. Πάρτε μολύβι και χαρτί, καταγράψτε τις εργασίες σας και βάλτε προτεραιότητες.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο