Ταρώ 16/04 Παρασκευή Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 16/04 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων, ανάποδα .

Η ενήλικη ζωή είναι δύσκολη. Τα πράγματα δεν θα είναι πάντα ομαλά, γι’ αυτό ορίστε έναν στόχο που συνοδεύεται από ένα καλό όφελος ή μια ανταμοιβή, για να σας βοηθήσει να παραμείνετε θετική και αποφασισμένη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο διάβολος

Μην παραδοθείτε στον πειρασμό… ούτε να εγκαταλείψετε αυτό που θέλετε. Είστε πολύ κοντά στον στόχο σας και αν σταματήσετε τώρα, θα το μετανιώσετε αργότερα. Γι’ αυτό παραμείνετε κι επιμείνετε μέχρι να το κατακτήσετε.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Μπορεί να μην έχετε προετοιμαστεί για τις αλλαγές, αλλά αυτό που βιώνετε γνωρίζατε πως μπορεί να συμβεί. Γι’ αυτό και είστε τόσο ανθεκτική. Προσαρμόζετε τις σκέψεις και τις προσεγγίσεις σας με αποτέλεσμα τα πράγματα να λειτουργήσουν.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 16-18/04 – Επιστροφή συντρόφου – ερωτική περιπέτεια

Ταρώ 16/04 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αυτή είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή στη ζωή σας! Οι ιδέες σας βγαίνουν αβίαστα. Η έλλειψη της έμπνευσης που βιώσατε τελευταία….. τώρα εξαφανίζεται. Ίσως να έχετε έτοιμο ένα σημειωματάριο… για να καταγράφετε όλα όσα σας έρχονται στο μυαλό.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Τα συναισθήματα μπορούν να σας παραπλανήσουν. Προσπαθήσατε να ευχαριστήσετε τους άλλους και τα πράγματα μπερδεύτηκαν. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αναζητήσετε την συναισθηματική σας σαφήνεια. Αντί να ρωτάτε τους άλλους τι πρέπει να κάνετε, ακούστε την καρδιά σας.

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών, ανάποδα

Μπορεί να μην είστε εκεί που θέλετε να είστε τώρα, αλλά με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, μπορείτε να φτάσετε. Το ό,τι δεν είστε έτοιμη, δεν θα κάνει τους άλλους να σκεφτούν υποτιμητικά για σας. Ίσα ίσα που θα θαυμάσουν τη θέλησή σας για μάθηση.

 

Ταρώ 16/04 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Διασκεδάστε λιγάκι! Η ζωή έχει φτιαχτεί για να την απολαμβάνουμε. Δεν είναι μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση. Προγραμματίστε κάποιες ώρες που θα τις απολαύσετε διασκεδάζοντας, για να φανεί πως οι θυσίες σας αξίζουν τον κόπο.

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Τα φυσικά σας ταλέντα είναι εκεί, αλλά δεν θα σας οδηγήσουν όπου θέλετε να πάτε. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά γι’ αυτό που θέλετε. Με το χρόνο και την επιμονή, οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης, ανάποδα

Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους γίγαντες της κοινωνίας. Είστε μοναδική. Η μικρή φωνή σας είναι πιο δυνατή όταν ακούγεται από άτομα που καταλαβαίνουν το μήνυμά σας…. και σχετίζονται με αυτό.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Να είστε περήφανη για όλα όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα και μοιραστείτε την ευγνωμοσύνη σας με εκείνους που ήταν εκεί δίπλα σας και σας υποστήριζαν. Τα καταφέρατε μόνη σας… αλλά δεν χαίρεστε που είχατε φίλους που πανηγύριζαν τις επιτυχίες σας;

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 16-18/04 – Επιστροφή συντρόφου – ερωτική περιπέτεια

 

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Σας αρέσει να εκπλήσσετε τους ανθρώπους. Αν ελπίζατε να σχεδιάσετε κάτι ξεχωριστό, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό να δείτε το βλέμμα στο πρόσωπό τους όταν ανοίξουν το δώρο που τους πήρατε.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Το Κάρμα έχει έναν τρόπο να παίρνει τις καταστάσεις στα χέρια του. Όταν πρέπει να διευθετήσετε κάτι….αφήστε το νόμο να αναλάβει. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να λυθούν προβληματικές καταστάσεις.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο