Βίωνε έναν εφιάλτη του στα χέρια του για 6 ολόκληρα χρόνια στην πιο τρυφερή και αθώα ηλικία της ζωής της. Οι γονείς της του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτός εκμεταλλεύτηκε τους οικογενειακούς δεσμούς και ασελγούσε πάνω στην ανιψιά του από όταν ήταν 9 ετών.

Η κοπέλα μετά από 14 χρόνια βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τον συγγενή της και τα όσα τραυματικά έζησε στα χέρια του για να βοηθήσει και άλλα παιδιά, αφού ο 60χρονος κατηγορούμενος είναι εν ενέργεια εκπαιδευτικός και μάλιστα διευθυντής σχολείου σε χωριό της Κατερίνης.

Συγγενής του 60χρονου σε κατάσταση σοκ μετά την σύλληψή του και τις κατηγορίες εις βάρους του μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως δεν είχε δει κάτι περίεργο.

«Ήταν τόσο καλός. Καλός, πολύ καλός. Με άδεια που πηγαίναμε (να τον δούμε) πάρα πολύ καλός, παραπάνω δεν μπορώ να σας πω τι κρυβόταν μέσα στο σπίτι του. Τι να σας πω, έπεσα από τα σύννεφα. Το έμαθα και έπαθα σοκ.»

Το χρονικό

Η 28χρονη πλέον γυναίκα περιγράφει πώς άρχισε η σεξουαλική της κακοποίηση και η χειραγώγησή της από τον άνδρα αυτόν.

«Μια μέρα βγαίνοντας από το μπάνιο με το μπουρνούζι μου κατευθύνθηκα στο δωμάτιο μου. Εκείνος με ακολούθησε και φτάνοντας στο δωμάτιο έκλεισε την πόρτα, με τράβηξε με βία και προσπάθησε επίμονα να μου το βγάλει. Εγώ τότε άρχισα να φωνάζω, έκλαιγα ασταμάτητα και αναγκάστηκε να με αφήνει προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από την υπόλοιπη οικογένεια», είπε σύμφωνα με το STAR.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας, ο θείος της και ενώ ήταν ανήλικη, σε επισκέψεις στο σπίτι του, κατάφερνε να την απομονώσει με το πρόσχημα του διαβάσματος και την ανάγκαζε να βλέπει πορνογραφικές ταινίες.

Παράλληλα χρησιμοποιούσε και την κάμερα του υπολογιστή του και έκανε μετάδοση live streaming με την ανήλικη, ενώ προσπαθούσε να την υποχρεώσει σε διάφορες πράξεις.