Ζώδια σήμερα 15/04 Πέμπτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 15/04 Κριός .

Συνήθως δε δίνετε πολύ σημασία στα όνειρά σας, αλλά μπορεί να είδατε ένα όνειρο πρόσφατα που ήταν τόσο ακριβές στην πρόβλεψή του ώστε να είναι σχεδόν τρομακτικό. Σίγουρα ήταν παράξενο. Γράψτε ό, τι θυμάστε για αυτό και μετά συζητήστε το έναν φίλο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Έχετε το ταλέντο να κάνετε τους άλλους να συμμερίζονται την άποψή σας. Σήμερα μπορεί να σας ζητηθεί να υπερασπιστείτε την θέση σας μπροστά σε πολλά άτομα. Θα τα πάτε μια χαρά, εκπλήσσοντας τους πάντες εκτός από τον εαυτό σας. Ξέρετε να χειρίζεστε τον λόγο και θα μπορούσατε να πουλήσετε ακόμη και πάγο σε Εσκιμώο.

Ζώδια Δίδυμοι

Μην εκπλαγείτε αν λάβετε κάποια απροσδόκητα κέρδη σήμερα. Μπορεί να έχουν τη μορφή μετρητών. Ή να σας δοθεί μια επαγγελματική ευκαιρία. Ίσως κάποιος συνεργάτης να σας προτείνει να προχωρήσετε σε έναν πιο προσοδοφόρο τομέα. Ή να αποφασίσετε να στήσετε την δική σας επιχείρηση. Ό, τι κι αν κάνετε, θα είναι επιτυχημένο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-18/04 Το πεπρωμένο του έρωτα

 

Ζώδια σήμερα 15/04 Καρκίνος

Έχετε ένα γρήγορο μυαλό, του οποίου τις δυνατότητες δεν χρησιμοποιείτε πλήρως. Σκεφτείτε τον εγκέφαλό σας σαν ένα καθαρόαιμο άλογο, εκπαιδευμένο να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. ‘Ένα τέτοιο ζώο έχει ανάγκη από χώρο για να τρέξει και να κινηθεί. Και το μυαλό σας χρειάζεται νέες προκλήσεις. Είναι κρίμα να μένετε αδρανείς.

Ζώδια Λέων

Χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα ρεπό. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε. Περάστε λίγο χαλαρό χρόνο στον καναπέ παρέα με ένα καλό βιβλίο. Βγείτε με φίλους μόνο αν σας κάνουν να περνάτε καλά. Δεν πρέπει να κάνετε καμία δουλειά. Το σώμα και το πνεύμα σας λαχταρούν ένα διάλειμμα.

Ζώδια Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις επαφές με φίλους. Ακριβώς εκεί που σκεφτόσασταν ότι δεν έχετε καμία πρόσκληση για έξοδο τον τελευταίο καιρό, σήμερα προκύπτουν αρκετές. Ακόμα κι αν αισθάνεστε κάπως πεσμένοι τον τελευταίο καιρό, μην αρνηθείτε. Είναι πιθανό να συναντήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο.

Ζώδια σήμερα 15/04 Ζυγός

Είστε πολύ έξυπνοι και έχετε μια απαράμιλλη δύναμη πειθούς. Θα έπρεπε να γίνετε δικηγόροι. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η καριέρα σας πρόκειται να ανεβεί στα ύψη. Η σταδιοδρομία και η οικονομική επιτυχία είναι εγγυημένα. Εάν μάλιστα έχετε και έναν/μία σύντροφο για να μοιραστείτε αυτήν την καλή τύχη, θεωρήστε τον εαυτό σας διπλά ευλογημένο.

Ζώδια Σκορπιός

Οι ψυχικές σας δυνάμεις είναι ιδιαίτερα έντονες σήμερα. Η σκέψη σας είναι γρήγορη, το μυαλό σας δεκτικό και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες στα ύψη. Νιώθετε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου, σαν να μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το κύμα πνευματικής δύναμης ξεκινώντας νέα εγχειρήματα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη σήμερα. Έχετε μεγάλη έμπνευση για να ζωγραφίζετε ή να γράψετε. Εάν δεν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να ικανοποιήσετε αυτή την τάση, τουλάχιστον προσπαθήστε να διασφαλίσετε ότι οι ικανότητές σας δεν θα πάνε χαμένες. Τι θα λέγατε αν παίρνατε μερικά μαθήματα ζωγραφικής ή δημιουργικής γραφής έστω και διαδικτυακά;

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα έχετε διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Έχετε μια εσωστρεφή τάση. Μπορεί να μην είστε πολύ συνεργάσιμοι, και να θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας σε πιο μοναχικές δραστηριότητες. Ίσως θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να διαλογιστείτε. Ακούστε τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-18/04 Το πεπρωμένο του έρωτα

 

Ζώδια Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δείχνει ότι μπορεί να κάνετε ένα άλμα στην καριέρα σας. Η εξυπνάδα και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες σας έχουν εξυπηρετήσει καλά τους τελευταίους μήνες, ανοίγοντας το δρόμο για πρόοδο. Μπορείτε να αποφασίσετε να προσπαθήσετε σκληρά για να πάρετε προαγωγή. Μπορεί να εργάζεστε επιπλέον ώρες και να αποφασίσετε να δεσμευτείτε σε ορισμένα νέα έργα, ώστε οι ανώτεροι σας να δουν πόσο πρόθυμοι είστε.

Ζώδια Ιχθύες

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια καριέρα στη συγγραφή ή τη διδασκαλία, η σημερινή είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε να το σχεδιάζετε. Η φαντασία και η έμπνευσή σας τονίζονται, καθώς επίσης και η ικανότητά σας στον λόγο. Αυτός ο συνδυασμός εγγυάται ότι θα μπορούσατε να πουλήσετε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε. Εάν έχετε σκοπό να προωθήσετε μια πρόταση βιβλίου σε έναν εκδότη, κάντε το τώρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο