Αστρολογία 14/04 Τετάρτη .

Αστρολογία 14/04 Αυτή την Τετάρτη θα έχετε την αίσθηση ότι ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα…

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χάνετε τον έλεγχο των θεμάτων σας, όπως και τη δυναμική όσων θα εκτυλίσσονται!

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Το κλειδί θα είναι να εστιάσετε σε αυτά που εσείς θεωρείτε πιο σημαντικά. Η ποικιλία και η ορμή των γεγονότων, δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν… Ούτε να λειτουργήσουν ως δικαιολογία για να γίνετε ανεύθυνοι ή απρόσεκτοι!

Η μέρα ενδείκνυται για όσες δραστηριότητες αφορούν ταξίδια και μετακινήσεις. Επίσης, ευνοεί την επικοινωνία με άτομα από διάφορες γωνιές του κόσμου. Όσοι είστε άνω των 35 ετών, να είστε δεκτικοί σε καθετί καινούργιο – άτομο ή συμβάν. Μην είστε επιλεκτικοί στους ανθρώπους και τα θέματα που θα σας απασχολήσουν!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/04 Καινούργιος ανδρικός κόσμος – γυναικεία σχόλια

 

Αστρολογία 14/04 Τετάρτη

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Δεν αποκλείονται τα καλά αποτελέσματα σε προσπάθειες αύξησης των εισοδημάτων σας, οι εξελίξεις θα είναι θετικές σε ό,τι αφορά χρήματα. Ενδιαφέρουσες κινήσεις αναμένονται για όσους διατηρούν μια σχέση από απόσταση. Μια συγκυρία καταστάσεων θα γίνει αφορμή για να σοβαρέψει η οπτική των αγοριών και των νεαρών ανδρών!

Κριοί: Για διάφορους λόγους, θα δώσετε προτεραιότητα ή θα βιώσετε εμπειρίες που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Λέοντες: Τα κορίτσια και οι νεαρές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές σήμερα. Αποφύγετε τα ρίσκα ή τις σημαντικές αποφάσεις.

Τοξότες: Οι γονείς θα έχουν πρόσθετες υποχρεώσεις για ένα παιδί τους. Αυτές θα αφορούν την εκπαίδευση ή τις εξωσχολικές του δραστηριότητες.

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σας προσεγγίζει μια απρόσμενη προσωπική ή οικογενειακή αναταραχή. Εσείς θα αποφασίσετε μέχρι ποιου σημείου θα ελέγξετε τα συναισθήματά σας, για να αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις και αποφάσεις. Η μέρα ευνοεί τις ερωτικές εξελίξεις, ειδικά αν το ταίρι σας ζει σε άλλη πόλη.

Ταύροι: Εμπειρίες με άτομα του φιλικού σας κύκλου, θα έχουν ιδιαίτερη σημασία ή επίδραση σε εσάς… Ακόμα κι αν δεν την αντιληφθείτε άμεσα.

Παρθένοι: Αυτή θα είναι μια θαυμάσια μέρα για εσάς, με διάφορους τρόπους. Μην διστάσετε να δράσετε, να ακολουθήσετε τους στόχους και όσα λαχταράτε.

Αιγόκεροι: Η ατμόσφαιρα δεν ενδείκνυται για να αναλάβετε ηγετικά πόστα. Δεν θα είστε σε άρτια κατάσταση, για να ελέγξετε ή να επηρεάσετε τους άλλους.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Αστρολογία 14/04 Τετάρτη

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η μέρα σας θα επικεντρωθεί σε συζητήσεις ή υποχρεώσεις για ένα επερχόμενο ταξίδι ή μια συνάντηση. Θα έχετε την τάση να αποφύγετε τις οικογενειακές δεσμεύσεις σας, θα προτιμάτε πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Μια παλιά φιλία θα σας ανανεώσει, μέσα από ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα ή μήνυμα ή

συνάντηση. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από κάποιους φόβους και ανησυχίες σας!

Δίδυμοι: Σήμερα θα θέλετε να κάνετε πολλά. Έχετε μεγάλες προσδοκίες, για ιδιαίτερα αποτελέσματα από τις κινήσεις που θα αναλάβετε.

Ζυγοί: Έχετε μπροστά σας μια εξαιρετική μέρα. Θα ανοίξουν πόρτες για να αποδείξετε τον εαυτό σας, τις ικανότητες και τις γνώσεις σας.

Υδροχόοι: Σήμερα θα κληθείτε να πάρετε μια σημαντική ή δύσκολη απόφαση. Προσπαθήστε να μειώσετε το άγχος σας και να ξεκουραστείτε αρκετά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/04 Καινούργιος ανδρικός κόσμος – γυναικεία σχόλια

Αστρολογια 14/04 Τετάρτη

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα σοβαροί, υπεύθυνοι και φιλόδοξοι όσον αφορά τα οικονομικά σας θέματα. Να είστε προσεκτικοί με έγγραφα ή συμβόλαια. Σας προσεγγίζουν σημαντικές ειδήσεις για ένα συγγενικό ή φιλικό σας άτομο.

Καρκίνοι: Είναι πιθανό να νιώσετε περιορισμένοι από τις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις σας. Μην εξαντλήστε, θέστε την υγεία σας ως προτεραιότητα.

Σκορπιοί: Κάποια προβλήματα θα σας εκπλήξουν σήμερα, όσον αφορά την προέλευσή τους αλλά και την πορεία που θα πάρουν.

Ιχθύες: Αυτή η μέρα θα σας φανεί συνηθισμένη… Αλλά πρόκειται να σηματοδοτήσει μια σημαίνουσα αλλαγή για τη ζωή σας!

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο