Αυτή την περίοδο, η όμορφη Ελένη απολαμβάνει τις προσωπικές της στιγμές με την οικογένειά της ενώ προετοιμάζει την επιστροφή της στο Mega. Η ίδια μάλιστα με χαρά έγραψε τις πρώτες της σκέψεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ότι από την ερχομένη σεζόν αναλαμβάνει εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι.

Και μπορεί πολλές γυναίκες σε κάθε μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους να «πειράζουν» και κάτι πάνω τους, όμως η Ελένη έχει μείνει πιστή σε αυτό. Δεν έκανε ποτέ τεράστιες αλλαγές στην εμφάνισή τους. Το μόνο που ίσως όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε παρατηρήσει είναι οι διαφορές στο σώμα της.

Πότε έπαιρνε και πότε έχανε κιλά. Ίσως και κάποιοι πειραματισμοί στα χτενίσματά της, άλλοτε πιο μακριά και άλλοτε με μεσαίου μήκους μαλλιά, άλλοτε με ανέμελες μπούκλες, με όγκο και κίνηση, με πλαϊνή χωρίστρα αλλά και girly δοκιμές. Τι είναι όμως αυτό που εδώ και δεκαετίες δεν έχει πειράξει; Μα τι άλλο; Το χρώμα των μαλλιών της.

Παραμένει «ορκισμένη» ξανθιά και γιατί της πάει και γιατί το αγαπάει και το έχει πει και δημόσια.

Στη νέα της φωτογραφία, την οποία πόσταρε νωρίς το πρωί της Τρίτης (13-04) την είδαμε να ποζάρει με λευκό πουκάμισο κι ένα από τα ωραιότερα χτενίσματα της Άνοιξης. Κοριτσίστικο και φρέσκο!

Δείτε το: