Σήμερα, 12/4, η Κατερίνα Κιανούργιου είχε έναν επιπλέον λόγο να έχει ανεβασμένη διάθεση στην εκπομπή της, μιας που ανακοίνωσε περιχαρής στους τηλεθεατές μια νέα συνεργασία της εκπομπής της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του OPEN, ο Ανδρέας Μικρούτσικος από αυτήν την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη θα βρίσκεται στον πλατό και στο πάνελ της εκπομπής προκειμένου να σχολιάζει την αποχώρηση της εβδομάδας από το Survivor και όλα όσα συμβαίνουν γενικότερα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη θα είναι κοντά μας ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να σχολιάζει την αποχώρηση του Survivor. Αυτά και όχι μόνο. Ζούμε μεγάλες στιγμές», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τo Survivor είναι η τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία ήταν και το μαγειρικό. Τα 45άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού, να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα, όταν έχεις και το σίριαλ και το μαγειρικό ριάλιτι. Εκεί είναι όλοι στο 27% με 28%. Είναι επιτυχία, είναι το talk of the town, αλλά δεν είναι τόσο όσο θέλουν να λένε, μεγεθύνοντας τα αποτελέσματα που έρχονται 1 και 2 το βράδυ. Εκεί παίζει χωρίς ανταγωνισμό», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ευτυχείτε.