Πρίγκιπας Φίλιππος : Συγκινήθηκε η δημοσιογράφος του BBC για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

0
5

Mε δυσκολία φαίνεται πως συγκρατούσε τα δάκρυά της παρουσιάστρια του BBC, μιλώντας στον αέρα του βρετανικού καναλιού για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου σε ηλικία 99 ετών.

Η δημοσιογράφος του BBC, Μαρτίν Κρόξαλ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη, καθώς διάβαζε την ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Μάλιστα, τηλεθεατές πρόσεξαν πως η παρουσιάστρια έβαλε μια μαύρη ζακέτα για την ανακοίνωση, την οποία δεν φορούσε λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν και «έσκασε» η είδηση. Επίσης, έβγαλε από τον λαιμό της και ένα κόσμημα που φορούσε.

Με αργή φωνή και συγκινημένο ύφος, η Κρόξαλ ανακοίνωσε στους Βρετανούς τον θάνατο του αγαπημένου πρίγκιπα.

Λίγο πριν παίξει ένα βίντεο για τον Φίλιππο, ακούγεται η φωνή της να ραγίζει ενώ τα μάτια της έχουν υγρανθεί.

Έβαλαν μαύρα οι δημοσιογράφοι

Και τα ITV και Sky διέκοψαν τη ροή του προγράμματός τους για να μεταδώσουν τη θλιβερή είδηση για τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, δημοσιογράφοι έσπευσαν να αλλάξουν ρούχα και να φορέσουν σκούρα ως ένδειξη σεβασμού προς τον Δούκα του Εδιμβούργου.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα γινόταν 100 τον ερχόμενο Ιούνιο. Γεννήθηκε το 1921 στην Ελλάδα, πριν η οικογένειά του εξοριστεί από τη χώρα όταν ο ίδιος ήταν βρέφος. Ο αρχικός του τίτλος ήταν «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας», αλλά μετά τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου χρίστηκε «Δούκας του Εδιμβούργου».