Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση Άνθη – Ηχητικά ντοκουμέντα που σοκάρουν

0
5

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη, που πρόσφατα απασχόλησε τον τύπο για βιασμό του από γνωστό ηθοποιό.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο Άνθης είχε στείλει σε φιλικό του πρόσωπο ηχητικά μηνύματα στα οποία είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλειά του.

Το αποδεικνύουν ηχητικά ντοκουμέντα που είχε αποστείλει σε φιλικό του πρόσωπο και πρόκειται να κατατεθούν στα χέρια των βρετανικών αρχών από τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη.

Στα μηνύματα αυτά περιγράφει την αντιπαράθεση που είχε με συνάδελφο στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα που εργαζόταν, όταν ο δεύτερος εγκατέστησε κρυφή κάμερα σε κοινόχρηστο χώρο του οικοδομήματος, καταπατώντας τα προσωπικά δεδομένα των υπολοίπων.

«Έχουμε ένα γυμναστήριο – κουζίνα έξω από τα δωμάτια που μένουμε κι εκεί πέρα είναι για το προσωπικό μόνο ο “αλλήθωρος” από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ήμουν κάτω στο γυμναστήριο και δεν ήθελα κανέναν να με βλέπει να γυμνάζομαι. Μίλησα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου για τον αδερφό μου και δεν ήθελα κανείς να το ξέρει κι ας μιλούσα στα ελληνικά» ακούγεται να λέει στο ηχητικό απόσπασμα ο 33χρονος.

Ανάμεσα στα όσα λέει είναι εμφανής η αναστάτωσή του την οποία μαρτυρά και η συχνή αναφορά στο ότι δεν νιώθει ασφαλής και δεν γνωρίζει τι θα του ξημερώσει ενώ αποκάλυψε του πέρασε από το μυαλό να φτάσει μέχρι και να υποβάλει μηνύσεις.

«Της είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις, να μιλήσω με την εταιρεία. Τέλος πάντων, μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Και προσπαθούν να με βγάλουν τρελό – όχι η μάνατζερ – ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό κι ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια!» αναφέρει ο ίδιος σε άλλο σημείο.