Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3-0) ο Τόμας Μουργκ τόνισε ότι αν η ομάδα του είχε σκοράρει πρώτη το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν έχει εξήγηση για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι αρκετά δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη. Στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε αρκετά καλά, είχα μια καλή ευκαιρία που θα έπρεπε να είχα σκοράρει. Αν σημειώναμε το πρώτο γκολ θα βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα έπρεπε να είμαστε πιο απειλητικοί, αλλά δεν δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες.

Ακόμη και έτσι είχαμε αρκετές προϋποθέσεις. Δυστυχώς τα δύο εύκολα γκολ που δεχθήκαμε, είναι αυτά που μας στοίχησαν. Σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι, αλλά σίγουρα θα ήταν διαφορετική η εικόνα του αγώνα αν σκοράραμε εμείς πρώτοι».

Για το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για να βελτιωθεί: «Όταν ο αντίπαλος πέτυχε το πρώτο γκολ είναι φυσιολογικό να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε αρκετά καλά, είναι αρκετά δύσκολο να το εξηγήσουμε αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ, που είναι πολύ σημαντικό ματς για εμάς».

Για τις αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα: «Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να απευθυνθεί στον προπονητή και όχι σε εμένα, γιατί ο προπονητής είναι αυτός που επιλέγει τους παίκτες που θα αγωνιστούν».